Schneider Electric neemt leverancier van modulaire datacenters AST Modular over

Schneider Electric neemt AST Modular over. Het Spaanse AST levert modulaire datacenters en datacentercontainers over de gehele wereld. De oplossingen worden gebruikt in 450 verschillende projecten in 30 landen.

AST Modular ontwerpt en levert allerlei modules die in korte tijd kunnen worden gecombineerd tot een modulair datacenter. Ook levert het bedrijf koeloplossingen, die specifiek zijn bedoeld voor modulaire IT-omgevingen. De laatste productreeks van AST is specifiek gericht op implementatie in een zeecontainer, waardoor het modulaire datacenter eenvoudig kan worden verplaatst.

Met de overname van AST Modular wil Schneider Electric zijn positie op de markt voor prefab datacenters versterken. AST bedient allerlei soorten klanten. Denk hierbij aan grote IT-bedrijven als IBM en AOL, maar ook aan banken, energiebedrijven en andere organisaties.

Meer over
Lees ook
Energiebedrijf Energy21 verstevigt positie met overnames van twee softwareleveranciers

Energiebedrijf Energy21 verstevigt positie met overnames van twee softwareleveranciers

Energy21, een speler op de Europese energiemarkt, heeft haar marktpositie aanzienlijk versterkt door de strategische overnames van twee softwareleveranciers, Ecedo en Jules. Met deze acquisities zet Energy21 een stap in het uitbreiden van haar dienstenaanbod en verstevigt ze haar rol als technologiepartner voor Europese energiebedrijven en energie1

Relined Fiber Network neemt NDIX over

Relined Fiber Network neemt NDIX over

Relined Fiber Network, de leverancier van glasvezelverbindingen in Noordwest-Europa, neemt NDIX over. De overname geeft Relined en NDIX een stevige basis voor verdere groei van connectiviteitsdiensten binnen de zakelijk markt.

Arcus Infrastructure Partners LLP neemt Coolworld over van private equity investeerder Gimv

Arcus Infrastructure Partners LLP neemt Coolworld over van private equity investeerder Gimv

Arcus heeft een aanzienlijke investeringservaring met toegevoegde waarde in Europese infrastructuur en meer specifiek, in asset leasing en cold chain activiteiten. Dit zal het management van Coolworld ondersteunen bij het verder versnellen van de groei en het focussen op duurzame waarde creatie op lange termijn.