Rittal en HPE gaan modulaire datacentersystemen leveren

Rittal gaat een partnerschap aan met Hewlett Packard Enterprise (HPE). De bedrijven gaan gezamenlijk modulaire datacentersystemen wereldwijd op de markt brengen. Hierbij wordt het programma modulaire en schaalbare systemen van Rittal – van Micro Data Center tot aan schaalbare containersystemen – gecombineerd met HPE’s Pointnext-Services.

Door het partnerschap kunnen de bedrijven klanten complete IT-systemen aanbieden. Daarnaast gaan Rittal en HPE klanten helpen de te profiteren van de voordelen van de combinatie van Internet of Things en Edge Computing door hen services, producten en advies te leveren.

Betere toegang tot de markt

“Hewlett Packard Enterprise is voor Rittal een belangrijke partner en biedt ons een betere toegang tot de markt als het erom gaat om klanten snel te voorzien van de juiste high-end datacentersystemen,” aldus Andreas Keiger, hoofd afdeling Verkoop bij Rittal. Brian Whelan, WW Director Data Center Facilities bij HPE, over de voordelen van het partnerschap: “Het modulaire bouwdoossysteem van Rittal voor IT-infrastructuren sluit aan perfect op ons aanbod en onze kennis. Daarmee bieden wij onze klanten een eenvoudige en vlotte service.”

Met het partnerschap richten Rittal en HPE zich op markten die behoefte hebben aan Hybrid-Cloud- en Edge-systemen volgens het “Plug&Play”-principe. Voordelen voor de klant zijn de flexibiliteit, beproefde technologieën, snelle en eenvoudige levering alsmede kosten- en energie-efficiëntie.

rittal-hpe-partnership
Dossiers
Meer over
Lees ook
Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)

Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.