Panduit EMEA Digital Forum 2021 over innovaties voor datacenters, elektrische installaties en industrienetwerken

Panduit_Digital_Forum_2021_NL_210x100mm
 
Panduit organiseert op woensdag 16 juni het virtuele forum ‘We Connect.’, over innovaties voor datacenters, elektrische installaties en industrienetwerken. Tijdens een virtuele reis langs innovatiecentra van het bedrijf worden alle deelnemers geïnformeerd over infrastructuurtrends en -oplossingen.


Programma
Het Panduit EMEA Digital Forum 2021 bestaat uit rondetafelgesprekken met experts en live productpresentaties van 10.30 tot 15.30 uur (CET), met onder andere:

  • Toekomstperspectieven voor datacenters en de veranderende behoeften voor colocaties, door experts van Tech UK, Equinix en DCD vanuit Londen
  • Veilige bekabeling en de voordelen van IEC 61914:2015 voor elektrische installaties tijdens een rondetafelgesprek in Frankfurt
  • De nieuwe flexwerkplek en transitie naar een hybride werkomgeving door experts van Atlona
  • IEEE-ontwikkelingen voor duurzame energie en Single Pair Ethernet, vanuit het innovatiecentrum in Chicago
  • Presentatie over ‘Innovatie maakt het verschil voor een duurzame toekomst’, door Andrew Caveney, Corporate Development Executive bij Panduit

Inschrijven is mogelijk via de link: https://reg.ubivent.com/register/Panduit-2021-NL

Lees ook
Virginia keurt een van 's werelds grootste datacenterprojecten goed

Virginia keurt een van 's werelds grootste datacenterprojecten goed

In de Amerikaanse staat Virginia is groen licht gegeven voor de bouw van een van de grootste datacenter-campussen ter wereld. Dit besluit is genomen door de bestuurders van Prince William County in Noord-Virginia, na een openbare hoorzitting die meer dan 24 uur in beslag nam.

Vraag en aanbod in datacentermarkt blijven sterk groeien

Vraag en aanbod in datacentermarkt blijven sterk groeien

Uit het meest recente Capaciteitstrends Onderzoek van Uptime Institute blijkt dat de totale datacentercapaciteit, zowel van enterprise faciliteiten als colocatie-aanbieders, blijft toenemen. Opmerkelijk is dat Enterprise-organisatie aangeven dat zij bijna eenderde van hun workloads terug halen naar hun eigen enteroprise-datacenter.

InfraRed Capital Partners lanceert onder de naam Nexspace nieuw Europees datacenterbedrijf

InfraRed Capital Partners lanceert onder de naam Nexspace nieuw Europees datacenterbedrijf

Investeringsfirma InfraRed Capital Partners heeft Nexspace geïntroduceerd. Dit nieuwe datacenterbedrijf is opgericht in samenwerking met niet nader genoemde lokale partners en richt zich op regionale steden en gemeenten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, ook wel bekend als de DACH-regio.