Doe mee aan datacenter-onderzoek en win Quick Scan

Server room interior

CommScope (leverancier van communicatie-infrastructuren en iTRACS-software) en DCIM-specialist CANS hebben in samenwerking met DatacenterWorks en CloudWorks het initiatief genomen om de groei van Nederlandse datacenters in kaart te brengen.

Hiertoe is een vragenlijst opgesteld zodat we tot een goed beeld kunnen komen van de trends en verwachtingen. U vindt de vragenlijst hier. Deelname is extra interessant omdat CANS onder de deelnemers aan deze enquêtes twee zogeheten ‘Quick Scans’ verloot. Deze Quick Scan geeft snel en geheel gratis inzicht in de stand van zaken binnen uw eigen computerruimte of datacenter. Het rapport met de uitkomsten en details zal gratis ter beschikking worden gesteld aan alle respondenten.

Gratis Quick Scan

DCIM-specialist CANS verloot onder de deelnemers twee Site Maturity Quick Scans waarbij in een halve dag de volwassenheid van de Data Center Operations - mensen en processen - tegen de CMM-maatstaf (Cloud Maturity Model) wordt gehouden. Als resultaat van deze Survey krijgen de winnaars een overzicht van een aantal essentiële DC processen en hoe volwassen deze worden gevolgd. De Site Maturity Quick Scan wordt onafhankelijk en tool-agnostisch uitgevoerd door CANS consultancy.

Meer informatie over de Site Maturity Quick Scan is hier te vinden.

 
Dossiers
Meer over
Lees ook
Nederlands project krijgt financiering om energieverbruik en CO2-uitstoot datacenters terug te dringen

Nederlands project krijgt financiering om energieverbruik en CO2-uitstoot datacenters terug te dringen

Een consortium van zeven Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen krijgt financiering van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat nadat de Europese Commissie op 5 december jl. groen licht gaf aan het IPCEI-CIS programma.

De grote vraag is of de Rekenkamer ook naar datacenters kijkt

De grote vraag is of de Rekenkamer ook naar datacenters kijkt

Wat hebben de Rekenkamer en datacenters met elkaar te maken? Wellicht meer dan de bedrijven en toeleveranciers van die sector zich realiseren. Grotendeels onder de radar van de publieke belangstelling is de Rekenkamer namelijk bezig met onderzoek dat over de achillespees van de datacenters gaat: het energieverbruik.

MRA en het rapport "datacenters – Impact en feiten"

MRA en het rapport "datacenters – Impact en feiten"

In het recente artikel over het aantal datacenters is verwezen naar een bijeenkomst van de MRA (Metropool Regio Amsterdam). Over die bijeenkomst zijn vragen gesteld. Wat was precies de bedoeling en voor wie dit is georganiseerd.