OCP introduceert nieuw lidmaatschapsmodel

OCP

Het Open Compute Project (OCP) is de afgelopen jaren fors gegroeid. De organisatie telt inmiddels honderden uiteenlopende organisaties, evenals duizenden individuen met verschillende industriële achtergronden en specialisaties als lid. Naar aanleiding van feedback uit diezelfde community heeft OCP besloten een nieuw lidmaatschapsstructuur op te zetten.

Een belangrijke wijziging is dat het OCP Solution Provider & Colo Solution Provider Programma nu is inbegrepen bij het Zilver, Goud of Platina lidmaatschap. Voor Goud- en Platinaleden introduceert de OCP Foundation een media- en analistenprogramma, dat is ontworpen om directe toegang te bieden tot industrie-analisten en medialeden vóór de OCP Global en Regional Summits.

Daarnaast komen Platinaleden ook in aanmerking om deel te nemen aan een nieuw halfjaarlijks leadership-bijeenkomst, waardoor ze toegang krijgen tot de OCP Board of Directors. Daarnaast is een nieuw lidmaatschap voor startups gecreëerd.

De nieuwe structuur gaat volgend jaar in. Wat betreft sponsorschapsovereenkomsten die worden getekend tussen nu en de inwerkingtreding van het nieuwe model, deze zullen de huidige summit sponsorschapskortingen weerspiegelen. Contracten die na 1 januari 2024 worden ondertekend, zullen de kortingen van het nieuwe lidmaatschapsmodel weerspiegelen.

Meer over
Lees ook
Circle B kondigt strategisch partnerschap met DCspine aan

Circle B kondigt strategisch partnerschap met DCspine aan

Circle B, toonaangevende leverancier van OCP-oplossingen in Nederland, kondigde onlangs een strategisch partnerschap met DCspine aan. DCspine is provider van digitale connectiviteitsnetwerken met een netwerk van darkfiber om hybride colocaties met elkaar te verbinden.

OCP richt zich op veilige operatie binnen datacenters

OCP richt zich op veilige operatie binnen datacenters

Open Compute Project heeft een nieuw project opgezet gericht op Datacenter Facilities Operation Technology Security. Dit kortweg DCF-OTS genoemde subproject is gericht op de industrial control systems die gebruikt worden voor het besturen van datacenters.

Open Compute Project introduceert Root of Trust-specificatie

Open Compute Project introduceert Root of Trust-specificatie

De Open Compute Project Foundation (OCP) heeft versie 1.0 van de Root of Trust (RoT) -specificatie aangekondigd. Dit model is gebaseerd op het concept dat ieder OCP-apparaat eerst een RoT moet hebben die verantwoordelijk is voor het verifiëren van de firmware tijdens het opstarten, het authentiek en veilig houden tijdens updates en het herstellen1