Mulder-Hardenberg tekent samenwerkingsovereenkomst met FibreFab

Mulder-Hardenberg breidt haar samenwerking met FibreFab verder uit. Het bedrijf wordt FibreFab Elite-distributiepartner.

FibreFab is een leverancier van glasvezelconnectiviteitsproduc­ten die worden gebruikt in datacommunicatie- en telecom­municatienetwerken. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, pro­duceert en verkoopt glasvezelbekabeling, koperen kabels en zowel connectiviteits-, beheer- als systeemoplossingen.

AFL Hyperscale joint venture

FibreFab is één van de twee leden van de AFL Hyperscale joint venture. Via deze AFL Hy­perscale-divisie worden hyperscale oplossingen aangeboden die zich richten op de specifieke behoeften van zeer groot­schalige datacenters en bedrijfsnetwerken. Het bedrijf is ondermeer door deals met techgiganten fors gegroeid.

“We hebben een lange en succesvolle samenwerking, daarom ben ik er erg trots op Mulder-Hardenberg te presenteren als onze eerste FibreFab Elite-distributiepartner in de Benelux.” zegt Steven Neal, Sales Director bij FibreFab. Neal zegt uit te kijken naar de samenwerking en het leveren van connectiviteitsoplossingen van FibreFab in de Benelux en Europa. Jos Geerts, CEO van de Mulder-Hardenberg Groep, geeft aan verheugd te zijn om de FibreFab-partnerovereenkomst te tekenen. De CEO kijkt ernaar uit intensief samen te werken met de teams van beide bedrijven om connectiviteitsoplossingen te leveren aan klanten.

Signing-FibreFab_Mulder-Hardenberg

Sales Director bij FibreFab Steven Neal en eigenaar van de Mulder-Hardenberg Groep Mark Landeweer ondertekenen de FibreFab-partnerovereenkomst (bron foto: Mulder-Hardenberg)

Lees ook
Onze digitale economie floreert dankzij glasvezel en cloud

Onze digitale economie floreert dankzij glasvezel en cloud

Begin dit jaar stond Nederland door de verspreiding van het coronavirus even op zijn kop. Als gevolg van de intelligente lockdown moesten we noodgedwongen thuiswerken. We gingen massaal videovergaderen en maakten gebruik van online planningtools om vast te stellen wie wat moest doen

NorthC en Megaport kondigen samenwerking aan op het gebied van flexibele cloud connectiviteit

NorthC en Megaport kondigen samenwerking aan op het gebied van flexibele cloud connectiviteit

NorthC Datacenters, de grootste regionale datacenterprovider van Nederland, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Megaport, een vooraanstaand wereldwijd Netwerk-as-a-Service (NaaS) provider.

Signet Quickscan Connectivity: kosten besparen én bomen planten

Signet Quickscan Connectivity: kosten besparen én bomen planten

Internetserviceprovider Signet koppelt connectiviteitsbesparingen aan duurzaamheid met de ‘Quickscan Connectivity’. Deze scan maakt binnen twee werkdagen besparingen op de netwerkinfrastructuur inzichtelijk. Voor elke 100 euro aan besparing, plant Signet 10 bomen, om zo gezamenlijk de CO₂-uitstoot te compenseren en te bouwen aan een groenere plane1