Mulder-Hardenberg tekent samenwerkingsovereenkomst met FibreFab

Mulder-Hardenberg breidt haar samenwerking met FibreFab verder uit. Het bedrijf wordt FibreFab Elite-distributiepartner.

FibreFab is een leverancier van glasvezelconnectiviteitsproduc­ten die worden gebruikt in datacommunicatie- en telecom­municatienetwerken. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, pro­duceert en verkoopt glasvezelbekabeling, koperen kabels en zowel connectiviteits-, beheer- als systeemoplossingen.

AFL Hyperscale joint venture

FibreFab is één van de twee leden van de AFL Hyperscale joint venture. Via deze AFL Hy­perscale-divisie worden hyperscale oplossingen aangeboden die zich richten op de specifieke behoeften van zeer groot­schalige datacenters en bedrijfsnetwerken. Het bedrijf is ondermeer door deals met techgiganten fors gegroeid.

“We hebben een lange en succesvolle samenwerking, daarom ben ik er erg trots op Mulder-Hardenberg te presenteren als onze eerste FibreFab Elite-distributiepartner in de Benelux.” zegt Steven Neal, Sales Director bij FibreFab. Neal zegt uit te kijken naar de samenwerking en het leveren van connectiviteitsoplossingen van FibreFab in de Benelux en Europa. Jos Geerts, CEO van de Mulder-Hardenberg Groep, geeft aan verheugd te zijn om de FibreFab-partnerovereenkomst te tekenen. De CEO kijkt ernaar uit intensief samen te werken met de teams van beide bedrijven om connectiviteitsoplossingen te leveren aan klanten.

Signing-FibreFab_Mulder-Hardenberg

Sales Director bij FibreFab Steven Neal en eigenaar van de Mulder-Hardenberg Groep Mark Landeweer ondertekenen de FibreFab-partnerovereenkomst (bron foto: Mulder-Hardenberg)

Lees ook
Internetknooppunt AMS-IX breidt uit naar Metropoolregio Rotterdam Den Haag

Internetknooppunt AMS-IX breidt uit naar Metropoolregio Rotterdam Den Haag

AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange), een van de belangrijkste internetknooppunten ter wereld, breidt uit naar de metropoolregio Rotterdam Den Haag. Tot nu toe is AMS-IX in Nederland enkel gevestigd in datacenters in en rond Amsterdam.

Circle B kondigt strategisch partnerschap met DCspine aan

Circle B kondigt strategisch partnerschap met DCspine aan

Circle B, toonaangevende leverancier van OCP-oplossingen in Nederland, kondigde onlangs een strategisch partnerschap met DCspine aan. DCspine is provider van digitale connectiviteitsnetwerken met een netwerk van darkfiber om hybride colocaties met elkaar te verbinden.

DCspine sluit Unix-Solutions datacenters in België aan

DCspine sluit Unix-Solutions datacenters in België aan

Interconnectieplatform DCspine heeft recent de twee Unix-Solutions datacenters in Zaventem en Leuven aangesloten op zijn netwerk. Met deze uitbreiding biedt DCspine inmiddels zijn diensten aan tussen zes datacenters in België. In Nederland zijn al meer dan 70 datacenters op het platform aangesloten.