<


Signet Quickscan Connectivity: kosten besparen én bomen planten

signet-besparenenbomenplanten Internetserviceprovider Signet koppelt connectiviteitsbesparingen aan duurzaamheid met de ‘Quickscan Connectivity’. Deze scan maakt binnen twee werkdagen besparingen op de netwerkinfrastructuur inzichtelijk. Voor elke 100 euro aan besparing, plant Signet 10 bomen, om zo gezamenlijk de CO₂-uitstoot te compenseren en te bouwen aan een groenere planeet.

Kritisch op internet- en telecomkosten

De coronamaatregelen treffen veel mkb-ers die daardoor steeds kritischer kijken naar maandelijkse kosten. Het loont zich om ook internet- en telecomdiensten onder de loep te nemen; terugkerende kosten die vaak worden vergeten. De Signet Quicksan Connectivity maakt besparingen inzichtelijk door connectiviteitscontracten en netwerkoplossingen tegen het licht te houden en opnieuw uit te onderhandelen. Dit jaar heeft Signet al ruim 100 mkb-bedrijven geholpen met besparingen tot wel 85%.

Kosten besparen betekent bomen planten

Besparingen zijn goed voor de portemonnee én dit geval ook voor het milieu, want met iedere besparing draagt Signet structureel bij aan herbebossingsprojecten in gebieden als Madagascar. Met dit initiatief wil Signet een tastbare bijdrage leveren aan de wereld van morgen. Door de snelle digitalisering is het internetgebruik in 2020 inmiddels verantwoordelijk voor een hogere CO₂-uitstoot dan de luchtvaart. Bomen planten is een van de manieren om de impact op het milieu te compenseren. En door de inzet van de lokale bevolking wordt tevens de werkgelegenheid gestimuleerd.

Slim samenwerken levert de best passende oplossing

Connectiviteit speelt een fundamentele rol in onze digitale maatschappij. Van thuiswerken tot online lesgeven; zonder internet geen business. Bedrijven willen hier dan ook liever niet in snijden of inboeten op kwaliteit en functionaliteit. Volgens Signet hoeft dat ook niet. Wél kan netwerkinfrastructuur kostenefficiënter. Door slim samen te werken met meer dan 40 verschillende netwerkpartners (lokaal, nationaal en internationaal), kan Signet uit een compleet pakket aan connectiviteitsoplossingen de best passende oplossing bieden. Die, aldus de Quicksan Connectivity, in veel gevallen tot besparingen leidt.

Besparingen nu berekenen

De gratis Quickscan Connectivity staat op de website van Signet: www.signet.nl/zakelijk-internet/quickscan Benieuwd naar eventuele besparingen? Binnen twee werkdagen wordt duidelijk hoe hoog die kunnen oplopen en hoeveel bomen daarmee worden geplant.
Signet is geïnspireerd om connectiviteit aan duurzaamheid te blijven koppelen en zal de komende tijd ook gelegenheden als bandbreedte-upgrades en jubilea aangrijpen om extra bij te dragen aan herbebossingsprojecten.

Meer weten over de best passende connectiviteitsoplossing? Ga dan naar www.signet.nl of neem contact op via info@signet.nl of via telefoonnummer 085 - 747 00 00.

Lees ook
Colt biedt connectiviteit voor nieuwe derivatenbeurs Cboe Europe Derivatives

Colt biedt connectiviteit voor nieuwe derivatenbeurs Cboe Europe Derivatives

Colt Technology Services, aanbieder van flexibele, high-bandwidth connectiviteitsoplossingen, zal vanaf de lancering de connectiviteit verzorgen voor de Cboe Europe Derivatives (CEDX), via zijn financiële extranet Colt PrizmNet. De lancering van deze nieuwe pan-Europese derivatenbeurs staat gepland voor 6 september 2021.

De ITchannelPRO datacentergesprekken: Interconnect

De ITchannelPRO datacentergesprekken: Interconnect

Dit voorjaar startte ITchannelPRO met een serie interviews en gesprekken met directies van datacenters, toeleveranciers en deskundigen. De serie begon met een bezoek aan Interconnect Services B.V. in ‘s-Hertogenbosch.

Internetknooppunt AMS-IX breidt uit naar Metropoolregio Rotterdam Den Haag

Internetknooppunt AMS-IX breidt uit naar Metropoolregio Rotterdam Den Haag

AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange), een van de belangrijkste internetknooppunten ter wereld, breidt uit naar de metropoolregio Rotterdam Den Haag. Tot nu toe is AMS-IX in Nederland enkel gevestigd in datacenters in en rond Amsterdam.