Leviton rondt integratie van Brand-Rex af

Leviton maakt bekend de integratie van Brand-Rex in haar organisatie te hebben afgerond. De merknaam Brand-Rex verdwijnt; alle activiteiten van de organisatie worden voortaan onder de merknaam Leviton uitgevoerd.

brand-rex-logo Brand-Rex is een fabrikant van onder andere datacenterbekabeling en actief in zowel Europa, het Midden-Oosten als Azie. Het bedrijf werd in 2015 door Leviton overgenomen, waarna de Britse fabrikant onderdeel werd van de Leviton Network Solutions divisie. De integratie die van Brand-Rex in Leviton die hierop volgde is nu afgerond.

Consistentere gebruikerservaring

"Deze integratie stelt ons in staat een meer consistente gebruikerservaring te bieden. Als voorbeeld: Leviton's populaire eXtremeAtlas X1, QuickPort, HDX en e2XHD producten zijn nu overal in Europa op voorraad en leverbaar", legt Ross Goldman, Executive Vice President en Algemeen Directeur van Leviton Network Solutions, uit. Goldman geeft aan dat door de integratie een business ontstaat met een wereldwijd bereik.

Leviton produceert ook gespecialiseerde bekabeling voor defensie, de railsector, automotive industrie en ruimtevaart in zijn productiefaciliteit in het Britse Leigh. Deze activiteiten zullen de merknaam Brand-Rex blijven dragen.

Dossiers
Lees ook
ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

Medio juni vindt in de Verenigde Staten de 2024-editie van de jaarlijkse ASHRAE-conferentie plaats. Het technische programma voor dit event is nu beschikbaar. De conferentie vindt plaats dat van 22 tot 26 juni in het Marriott Indy Place in Indianapolis.

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

In de loop der jaren zijn datacenters uitgegroeid van een handvol servers in een kelder tot honderden, duizenden, soms zelfs honderdduizenden servers op één locatie. Zulke configuraties kunnen een zeer grote invloed hebben op het elektriciteitsnet en de gebruikers ervan in een bepaalde regio. In de loop der jaren is de workload van d1

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Dinsdag 23 april vond in Maarssen de eerste Circulaire-IT Community Netwerk Meeting van dit jaar bespraken de deelnemers de markt voor duurzame datacenters en IT-omgevingen. Hieronder een deel van het artikel dat daarover op Circulaire-IT is verschenen.