Kom ook naar de UPS-Day 2018

Komende donderdag organiseert DatacenterWorks in samenwerking met CloudWorks de UPS-Day 2018. Centraal staat de veranderende rol van de UPS binnen het datacenter. Deelname is gratis.

Hoofdrol

Power is natuurlijk al jaren van cruciaal belang voor de IT-en datacenterinfrastructuur van vrijwel iedere organisatie. De manier waarop datacenters, facilitaire afdelingen en IT-afdelingen met stroomvoorziening omgaan is echter drastisch aan het veranderen. Kijk maar naar de vergroening die we zien en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen (solar, wind, warmte/kracht en dergelijke). Maar ook zien we nieuwe visies op redundantie en gaan we meer en meer denken in ketens.

Programma

Daarom staat de UPS-Day 2018 van DatacenterWorks en CloudWorks in het teken van de ingrijpende veranderingen die we rond power-infrastructuren zien. Daarbij kijken we onder andere naar:

  • Hoe kijken datacenter- en facilitair managers aan tegen de eisen die moderne IT-voorzieningen stellen aan de power-infra?
  • Welke effecten heeft noodstroomvoorziening op het energieverbruik?
  • Hoe worden UPS-en gefinancierd? (lease vs kopen)
  • Kijkt men daarbij alleen naar de eigen voorzieningen? Of denkt men al heel concreet in ketens van aan elkaar gekoppelde bedrijven/organisaties?
  • Welke keuzes worden er gemaakt en voor welke oplossingen wordt er gekozen?
  • Wat is het belang van noodstroom binnen de organisatie?
  • Welke aanbieders krijgen de voorkeur? A-merken of simpelweg de goedkoopste?
  • Hoe gaan internet-scale datacenters met UPS’en en noodstroom om?
  • Hoe gaan we om met UPS’en en redundantie?
  • Waar plaatsen we UPS’en? En wat betekent dit voor de koeling, niet alleen van de UPS’en zelf, maar ook voor racks en gangen?

Aanmelden

Het antwoord op deze vragen krijgt u op 5 april tijdens het event ‘UPS-Day 2018’ van DatacenterWorks en CloudWorks. In één middag wordt u volledig bijgepraat.

Aanmelden kan hier. Deelname is gratis.

 
Meer over
Lees ook
Schneider Electric beschermt virtuele machines tegen stroomuitval

Schneider Electric beschermt virtuele machines tegen stroomuitval

Bedrijven zijn voor zakelijk succes meer dan ooit afhankelijk van data. Om de beschikbaarheid van die bedrijfskritische data te garanderen, volstaat het echter al lang niet meer om alleen de fysieke servers te beschermen. Als de IT-infrastructuur is gevirtualiseerd, moeten ook de virtuele machines worden beschermd tegen bijvoorbeeld stroomuitval.1

Handige tool om de efficiëntie van UPS-systemen te berekenen

Handige tool om de efficiëntie van UPS-systemen te berekenen

Bereken vandaag nog uw jaarlijkse besparing op koeling en energieverbruik met behulp van de nieuwe Eaton® Efficiency Calculator. Deze eenvoudig te gebruiken tool laat zien hoe Eaton UPS-systemen (Uninterruptible Power Supplies) presteren op basis van de huidige belasting. Het toont zowel de financiële besparing als de energiebesparing, alsmede de1