Handige tool om de efficiëntie van UPS-systemen te berekenen

Efficiency Calculator Eaton

Bereken vandaag nog uw jaarlijkse besparing op koeling en energieverbruik met behulp van de nieuwe Eaton® Efficiency Calculator. Deze eenvoudig te gebruiken tool laat zien hoe Eaton UPS-systemen (Uninterruptible Power Supplies) presteren op basis van de huidige belasting. Het toont zowel de financiële besparing als de energiebesparing, alsmede de jaarlijkse kosten in vergelijking met andere UPS-systemen op de markt.

Als belangrijke speler in de UPS-technologie, streeft Eaton naar de ontwikkeling van energie-efficiënte oplossingen. Zo is pasgeleden de nieuwe Eaton 93PM UPS gelanceerd, die in dubbele conversie modus een ongekend rendement van 96,7 % biedt, en biedt Eaton de 9PX UPS. Deze laatste is nu Energy Star® gekwalificeerd, een aanduiding die aangeeft dat het product tot de meest efficiënte UPS-en op de markt behoort.

De Eaton® Efficiency Calculator is dan ook een logisch vervolg. Met deze nieuwe calculator hebben klanten toegang tot alle feiten en cijfers die ze nodig hebben om een weloverwogen keuze te maken bij het selecteren van een nieuw UPS-systeem.

93PM UPS

Met de calculator, beschikbaar op pqcalc.eaton.eu, kunnen IT-specialisten die van plan zijn om een Eaton 93PM, 9PX, 9390 of 9395 UPS te installeren, deze nu rechtstreeks vergelijken met andere UPS-systemen op de markt. Zowel het verschil in efficiëntie wordt inzichtelijk gemaakt, alsook de jaarlijkse energiekosten. De calculator toont bovendien de totale energiebesparing mogelijk, door het berekenen van de carbon footprint reductie, de jaarlijkse en levenslange directe energiebesparing en de jaarlijkse en levenslange besparing op koeling.

De uiteindelijke resultaten kunnen worden aangepast om zo rekening te houden met het type en de aantal UPS-eenheden die worden gebruikt, de verwachte load en de gewenste modus, zoals de dubbele conversie modus of de Energy Saver System (ESS) modus van Eaton. Deze laatste biedt 99% rendement, zelfs bij weinig belasting.De tool biedt de mogelijkheid om niet alleen de munteenheid en de kosten aan te passen per kWh, maar ook de efficiëntie en koeling-ratio voor de UPS-vergelijking. Zo kunnen gebruikers de berekeningen aanpassen aan hun eigen specifieke eisen.

 
Meer over
Lees ook
Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert het SmartZone™ Uninterruptible Power Supply (UPS)-portfolio in de EMEA-regio. Dat is zowel een eenvoudig te installeren en te gebruiken, als een betrouwbare en efficiënte oplossing om kritieke IT-apparatuur van noodstroom te voorzien, geïntegreerd met de SmartZone DCIM-software.

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties. Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voedingen uit de Ultron HPH-serie.

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Door hardware, software en services te combineren via een ‘as-a-service’-aanbod, bieden IT-distributeurs aan IT-partners de mogelijkheid om met nieuwe servicemogelijkheden voorspelbare, terugkerende inkomsten te genereren.