Investeringsmaatschappij Antip IP koopt Eurofiber

Eurofiber maakt bekend dat de investeringsmaatschappij Antin Infrastructure Parters (Antin IP) alle aandelen heeft overgenomen van de voormalig aandeelhouders Doughty Hanson en Reggeborgh. Antip IP betaalt in totaal 875 miljoen euro voor de aandelen.

Eurofiber, leverancier van digitale infrastructuur, blijft als zelfstandige organisatie actief. De bedrijfsvoering van de organisatie wordt onder het huidige management voortgezet. Naar verwachting wordt de overname eind mei afgerond.

Antip IP specialiseert zich als investeringsmaatschappij in investeringen in infrastructuur. Eurofiber is het eerste bedrijf dat is gespecialiseerd op glasvezelnetwerken waar Antip IP in investeert.

Lees ook
CapMan Infra neemt Serverius IT Infrastructure over

CapMan Infra neemt Serverius IT Infrastructure over

Het Nederlandse datacenter- en IT-bedrijf Serverius is overgenomen door CapMan Infra. Dat meldt CEO Gijs van Gemert top LinkedIn.

Leviton verkoopt hoogwaardige kabelactiviteiten aan Amokabel

Leviton verkoopt hoogwaardige kabelactiviteiten aan Amokabel

Leviton Manufacturing UK Limited heeft aangekondigd dat het de verkoop van zijn Brand-Rex High Performance Cables fabriek aan Amo Special Cables Limited heeft afgerond. Amo Special Cables maakt deel uit van de Amokabel groep, een Scandinavische kabelgroep die een breed spectrum aan draden, kabels en bovenleidingen produceert.

Consolidatie datacentermarkt: Duitsland is anders dan Nederland

Consolidatie datacentermarkt: Duitsland is anders dan Nederland

Dinsdag maakten Datacenter One en AtlasEdge bekend dat het verkoopproces is afgerond. De vier gebouwen van de Duitse aanbieder zijn nu deel van het portfolio van AtlasEdge, dat zich graag presenteert als een echte Europese speler.