Investeringsmaatschappij Antip IP koopt Eurofiber

Eurofiber maakt bekend dat de investeringsmaatschappij Antin Infrastructure Parters (Antin IP) alle aandelen heeft overgenomen van de voormalig aandeelhouders Doughty Hanson en Reggeborgh. Antip IP betaalt in totaal 875 miljoen euro voor de aandelen.

Eurofiber, leverancier van digitale infrastructuur, blijft als zelfstandige organisatie actief. De bedrijfsvoering van de organisatie wordt onder het huidige management voortgezet. Naar verwachting wordt de overname eind mei afgerond.

Antip IP specialiseert zich als investeringsmaatschappij in investeringen in infrastructuur. Eurofiber is het eerste bedrijf dat is gespecialiseerd op glasvezelnetwerken waar Antip IP in investeert.

Lees ook
NorthC Group zet Europese expansie door met vierde datacenter in Zwitserland

NorthC Group zet Europese expansie door met vierde datacenter in Zwitserland

NorthC Group zet zijn expansie in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) door met de overname van een datacenter in Winterthur (nabij Zürich). Hiermee komt het aantal NorthC datacenters in Zwitserland op vier, na de overname van drie datacenters van Netrics, in april 2022.

Frans digital twin-pionier overgenomen

Frans digital twin-pionier overgenomen

Keysight Technologies, een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van test- en meetapparatuur voor elektronische systemen, heeft de Franse pionier op het gebied van digital twins ESI Group overgenomen.

Manulife Investment Management  neemt meerderheidsbelang in Serverfarm

Manulife Investment Management neemt meerderheidsbelang in Serverfarm

. De aanzienlijke investering van Manulife IM, samen met de steun van bestaande aandeelhouders, zal Serverfarm kapitaal verschaffen om zijn expansie in Noord-Amerika, Europa en Israël voort te zetten en te profiteren van aantrekkelijke marktkansen.