<


Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Brady_cable-tree_final_large_2

Mulder-Hardenberg heeft in samenwerking met Brady een nieuwe dienst gelanceerd: Labeling as a Service. Hierbij neemt Mulder-Hardenberg alles, wat met het labelen van bekabeling te maken heeft, over van het datacenter. Advies plus labelen en het aanleveren van digitale bestanden en dit alles voor een vooraf afgesproken bedrag (fixed fee).

Kabelmanagement, de identificatie van de kabels, connectoren en eventuele andere hardware, is voor veel eigenaren en managers van datacenters en serverruimtes een flinke uitdaging. Niet alleen moet men investeren in printers en verbruiksartikelen, maar vaak ontbreekt het ook nog eens aan voldoende menskracht om alle kabels van de juiste labels te voorzien. En al helemaal ingewikkeld wordt het als de oude labels van kabels niet meer correct (blijken te) zijn en vervangen moeten worden door nieuwe labels. De aanwezige kennis van de leverancier valt ook niet te onderschatten wanneer het gaat over bijvoorbeeld het soort label, materiaaltypen, printercompatibaliteit, maximale draad- en kabeldiameters en kleefeigenschappen. De techniek achter labels en identificatiemethodes zijn vaak ‘mind blowing’: zo biedt Mulder-Hardenberg onder andere fraudebestendige, elektrische en RFID-temperatuurlabels.

Labeling is daardoor voor veel datacenter-eigenaren niet alleen een kostbare zaak, maar ook is de kans op fouten groot - met alle gevolgen van dien. Labeling as a Service van Mulder-Hardenberg biedt hiervoor de oplossing.

Het interessante aan dit concept is dat Mulder-Hardenberg alle handelingen die met het labelen te maken hebben van het datacenter overneemt. Dit betekent dat de eigenaar van de faciliteit niet zelf meer behoeft te investeren in bijvoorbeeld (gespecialiseerde) printers en de bijbehorende verbruiksgoederen zoals printlinten, inkten en cartridges. Terwijl het voor een datacenter manager ook niet langer nodig is om eigen medewerkers op te leiden en met regelmaat beschikbaar te maken voor het uitvoeren van labeling en de bijbehorende administratieve handelingen. Niet toekomen aan (her)labeling of het niet kloppend zijn van de administratie behoort daarmee definitief tot het verleden. Goed geïdentificeerde draden, kabels en componenten geven professionals onmiddellijk inzicht in de werking en aansluiting van een installatie.

De voordelen van Labeling as a Service zijn dus zeker niet enkel en alleen financieel van aard. Juist het feit dat gespecialiseerde medewerkers van Mulder-Hardenberg de activiteiten overnemen voorkomt namelijk dat de administratie na verloop van tijd achter gaat lopen op de werkelijkheid. Doordat de labelling van de bekabeling nu altijd op orde is en de administratie altijd klopt, is de kans op fouten tot een minimum teruggebracht. Dat betekent een (veel) kleinere kans op storingen. En dat is misschien nog wel het grootste voordeel van de nieuwe Labeling as a Service van Mulder-Hardenberg. Innovatie, kwaliteit en bewezen prestaties. Mulder-Hardenberg is de betrouwbare partner.

  

Lees ook
NTT benoemt Abhijit Dubey tot Global Chief Executive Officer van NTT Ltd.

NTT benoemt Abhijit Dubey tot Global Chief Executive Officer van NTT Ltd.

NTT Ltd., de toonaangevende wereldwijde technology services provider, maakt bekend dat Abhijit Dubey de opvolger is van Jason Goodall als Global Chief Executive Officer van NTT Ltd. Dubey neemt deze rol op zich na een carrière van twintig jaar bij adviesbureau McKinsey & Company.

David Orgaz D’Hollander wordt nieuwe cluster president België-Nederland van Schneider Electric

David Orgaz D’Hollander wordt nieuwe cluster president België-Nederland van Schneider Electric

Schneider Electric, leider op het vlak van de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, organiseert zich wereldwijd in verschillende clusters. In mei 2019 werd de BENE cluster opgericht. Nu komt daarbij de nieuwe positie van cluster president België-Nederland, die vanaf 1 januari 2021 wordt ingevuld door David Orgaz.

Panduit introduceert 400G connector voor datacentertoepassingen

Panduit introduceert 400G connector voor datacentertoepassingen

Panduit introduceert de 400G CS connector voor 200G/400G applicaties in datacenters. Deze volgende generatie glasvezelconnector helpt de capaciteit van datacenters te optimaliseren voor hoge snelheid toepassingen. Dankzij de compacte vormgeving is Panduit’s 400G CS connector met een hoge dichtheid te installeren en vergroot deze de flexibiliteit en...