<


Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Brady_cable-tree_final_large_2

Mulder-Hardenberg heeft in samenwerking met Brady een nieuwe dienst gelanceerd: Labeling as a Service. Hierbij neemt Mulder-Hardenberg alles, wat met het labelen van bekabeling te maken heeft, over van het datacenter. Advies plus labelen en het aanleveren van digitale bestanden en dit alles voor een vooraf afgesproken bedrag (fixed fee).

Kabelmanagement, de identificatie van de kabels, connectoren en eventuele andere hardware, is voor veel eigenaren en managers van datacenters en serverruimtes een flinke uitdaging. Niet alleen moet men investeren in printers en verbruiksartikelen, maar vaak ontbreekt het ook nog eens aan voldoende menskracht om alle kabels van de juiste labels te voorzien. En al helemaal ingewikkeld wordt het als de oude labels van kabels niet meer correct (blijken te) zijn en vervangen moeten worden door nieuwe labels. De aanwezige kennis van de leverancier valt ook niet te onderschatten wanneer het gaat over bijvoorbeeld het soort label, materiaaltypen, printercompatibaliteit, maximale draad- en kabeldiameters en kleefeigenschappen. De techniek achter labels en identificatiemethodes zijn vaak ‘mind blowing’: zo biedt Mulder-Hardenberg onder andere fraudebestendige, elektrische en RFID-temperatuurlabels.

Labeling is daardoor voor veel datacenter-eigenaren niet alleen een kostbare zaak, maar ook is de kans op fouten groot - met alle gevolgen van dien. Labeling as a Service van Mulder-Hardenberg biedt hiervoor de oplossing.

Het interessante aan dit concept is dat Mulder-Hardenberg alle handelingen die met het labelen te maken hebben van het datacenter overneemt. Dit betekent dat de eigenaar van de faciliteit niet zelf meer behoeft te investeren in bijvoorbeeld (gespecialiseerde) printers en de bijbehorende verbruiksgoederen zoals printlinten, inkten en cartridges. Terwijl het voor een datacenter manager ook niet langer nodig is om eigen medewerkers op te leiden en met regelmaat beschikbaar te maken voor het uitvoeren van labeling en de bijbehorende administratieve handelingen. Niet toekomen aan (her)labeling of het niet kloppend zijn van de administratie behoort daarmee definitief tot het verleden. Goed geïdentificeerde draden, kabels en componenten geven professionals onmiddellijk inzicht in de werking en aansluiting van een installatie.

De voordelen van Labeling as a Service zijn dus zeker niet enkel en alleen financieel van aard. Juist het feit dat gespecialiseerde medewerkers van Mulder-Hardenberg de activiteiten overnemen voorkomt namelijk dat de administratie na verloop van tijd achter gaat lopen op de werkelijkheid. Doordat de labelling van de bekabeling nu altijd op orde is en de administratie altijd klopt, is de kans op fouten tot een minimum teruggebracht. Dat betekent een (veel) kleinere kans op storingen. En dat is misschien nog wel het grootste voordeel van de nieuwe Labeling as a Service van Mulder-Hardenberg. Innovatie, kwaliteit en bewezen prestaties. Mulder-Hardenberg is de betrouwbare partner.

  

Lees ook
Rittal informeert over Energie Investeringsaftrek mogelijkheden in 2022

Rittal informeert over Energie Investeringsaftrek mogelijkheden in 2022

Tijdens de DatacenterWorks Expertsessie over NextGenCooling is door sprekers en deelnemers gewezen op de EIA. Met deze regeling voor Energie Investeringsaftrek maakt de rijksoverheid het nog aantrekkelijker werk te maken van energiebesparing. Rittal wijst de relaties al jaren op het bestaan van deze regeling. Er zijn in het verleden ook meerdere bijeenkomsten...

Dublin en Frankfurt op slot voor nieuwe datacenters

Dublin en Frankfurt op slot voor nieuwe datacenters

Het jaar 2022 begint slecht voor investeerders en exploitanten van datacenters in de regio’s Dublin en Frankfurt. De eerste regio gaat op slot voor nieuwbouw. In de tweede regio is de maatschappelijke en politieke druk verder toegenomen. Een bouwstop zal ook daar onafwendbaar zijn.

TTM Energi AB uit Zweden vestigt zijn Benelux onderneming in Steenwijkerland

TTM Energi AB uit Zweden vestigt zijn Benelux onderneming in Steenwijkerland

Het in 1969 gestarte TTM Energi AB, Zweedse marktleider in HVAC energie producten start per januari zijn Benelux vestiging in Steenwijkerland. TTM Benelux B.V. is een samenwerking van het Zweedse moederbedrijf, Joost en Erik Monninkhof. Joost Monninkhof neemt de dagelijkse leiding van TTM Benelux B.V. op zich. Erik Monninkhof, oprichter en CEO van...