Hoe zetten Nederlandse bedrijven de cloud in voor digitale transformatie?

Digitale transformatie is voor veel bedrijven een 'hot item'. Veel organisaties kiezen er hierbij voor IT workloads van on-premises omgevingen naar de cloud te verplaatsen. Wilt u weten op welke wijze Nederlandse organisaties cloudoplossingen inzetten om digitale transformatie te realiseren? Dit hoort u op 1 februari op het CCE Nationale Cloud Monitor Event.

logo cloud community europe Op het CCE Nationale Cloud Monitor Event lanceert Cloud Community Europe Nederland in samenwerking met T-Systems de resultaten van de nieuwste editie van de Nationale Cloud Monitor. Diverse bestuursleden en gastheer T-Systems geven hun visie op de resultaten. Ook is er op het event volop ruimte voor discussie.

Programma

  • Het programma van het CCE Nationale Cloud Monitor Event ziet er als volgt uit:
  • 14:00 - Ontvangst
  • 14:30 - Welkom, Maurice van der Woude, vice voorzitter CCE NL
  • 14:40 - Uitkomsten “Nationale Cloud Monitor”, Peter Vermeulen, CCE NL
  • 15:30 - Technisch perspectief, Hans Timmerman, CCE NL
  • 15:55 - Pauze
  • 16.25 - Impact op competenties, Job Voorhoeve, CCE NL

16:45 - Digitalisering en de cloud, Jeroen van Oosterhout, T-Systems Nederland B.V.

  • 17:05 - Paneldiscussie o.l.v. Robbert Hoeffnagel, CCE NL
  • 17:30 - Netwerkborrel

Aanmelden

Het CCE Nationale Cloud Monitor Event wordt op 1 februari 2018 van 14:00 tot 18:00 uur georganiseerd op het hoofdkantoor van T-Systems Nederland in Vianen. Deelname aan het CCE Nationale Cloud Monitor Event is gratis. U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Lees ook
Google gaat voor 100 procent duurzaam in 2030

Google gaat voor 100 procent duurzaam in 2030

Google heeft maandag op het eigen blog bekend gemaakt rond 2030 voor alle activiteiten permanent gebruik te maken van duurzame energie en daarmee bij te dragen aan een verlaging van de uitstoot van broeikasgassen.

NTT Ltd. creëert virtuele, wereldwijde ‘stadion’-ervaring voor Tour de France-fans

NTT Ltd. creëert virtuele, wereldwijde ‘stadion’-ervaring voor Tour de France-fans

NTT Ltd., de officiële technologiepartner van A.S.O., presenteert de Tour de France 2020 aan fans via innovatieve technologie. Zo kunnen zij de wielerwedstrijd op unieke manier vanuit huis volgen en zijn ze onderdeel van een wereldwijde ‘stadion’-ervaring.

Arista introduceert Network Automation as a Service met CloudVision

Arista introduceert Network Automation as a Service met CloudVision

Arista Networks, marktleider in software gebaseerde cloud networking oplossingen, introduceert CloudVision as-a-Service. Deze nieuwe versie van het CloudVision-platform is zowel via de cloud als ‘on-premise’ te implementeren, voor het automatiseren van multi-domein netwerken. De belangrijkste voordelen hiervan zijn een kortere terugverdientijd, een...