Hoe zetten Nederlandse bedrijven de cloud in voor digitale transformatie?

Digitale transformatie is voor veel bedrijven een 'hot item'. Veel organisaties kiezen er hierbij voor IT workloads van on-premises omgevingen naar de cloud te verplaatsen. Wilt u weten op welke wijze Nederlandse organisaties cloudoplossingen inzetten om digitale transformatie te realiseren? Dit hoort u op 1 februari op het CCE Nationale Cloud Monitor Event.

logo cloud community europe Op het CCE Nationale Cloud Monitor Event lanceert Cloud Community Europe Nederland in samenwerking met T-Systems de resultaten van de nieuwste editie van de Nationale Cloud Monitor. Diverse bestuursleden en gastheer T-Systems geven hun visie op de resultaten. Ook is er op het event volop ruimte voor discussie.

Programma

  • Het programma van het CCE Nationale Cloud Monitor Event ziet er als volgt uit:
  • 14:00 - Ontvangst
  • 14:30 - Welkom, Maurice van der Woude, vice voorzitter CCE NL
  • 14:40 - Uitkomsten “Nationale Cloud Monitor”, Peter Vermeulen, CCE NL
  • 15:30 - Technisch perspectief, Hans Timmerman, CCE NL
  • 15:55 - Pauze
  • 16.25 - Impact op competenties, Job Voorhoeve, CCE NL

16:45 - Digitalisering en de cloud, Jeroen van Oosterhout, T-Systems Nederland B.V.

  • 17:05 - Paneldiscussie o.l.v. Robbert Hoeffnagel, CCE NL
  • 17:30 - Netwerkborrel

Aanmelden

Het CCE Nationale Cloud Monitor Event wordt op 1 februari 2018 van 14:00 tot 18:00 uur georganiseerd op het hoofdkantoor van T-Systems Nederland in Vianen. Deelname aan het CCE Nationale Cloud Monitor Event is gratis. U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Meer over
Lees ook
Meer problemen cloud providers en op andere tijdstippen

Meer problemen cloud providers en op andere tijdstippen

Volgens ThousandEyes zijn de afgelopen maanden de problemen bij cloud providers sterk toegenomen. Het aantal incidenten met 100% packet loss nam in het eerste kwartaal met tientallen procenten toe. Zowel de clouds van telco’s als providers lieten dat beeld zien.

Alibaba Cloud blijft voorlopig buiten Nederland

Alibaba Cloud blijft voorlopig buiten Nederland

De buitenlandse tech pers meldt woensdag dat Equinix vanaf nog eens 17 plekken in de wereld toegang tot de Alibaba Cloud levert. Het nieuws staat die dag nog niet te lezen bij de cloud aanbieder en er is nog iets dat opvalt. Nederland wordt niet genoemd.

Datacenter stap-voor-stap in de cloud

Datacenter stap-voor-stap in de cloud

Steeds meer bedrijven betrekken de diensten voor hun IT-infrastructuur uit de cloud. Bij deze beslissing spelen de kosten voor aanschaf, opbouw en het gebruik van de geplande IT-omgeving een grote rol. Zo vervallen bij gebruik van de cloud doorgaans de eenmalige investeringskosten voor eigen IT-systemen. Wat voor de CIO echter van groter belang is1