HARTING lanceert nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels

hartingcat5ecat6

HARTING lanceert nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels voor gebruik in datacenters. De HARTING patchkabels zijn speciaal ontworpen voor multiport-switches en compacte industriële apparaten.

De connector van de patchkabels beschikt over de speciale Dualboot-technologie. Deze technologie zorgt voor een optimale trekontlasting en beschermt de vergrendeling tegen afbreken. Patchkabels van HARTING zijn inzetbaar voor veilige Ethernet-transmissie, of het nu 100Mbit/sec, 1.000 Mbit/sec of 10Gbit/sec is.

  • Nieuwe Cat5e en Cat6 patchkabels voldoen aan de volgende standaards / specificaties:
  • IEEE 802.3; 10BaseT,100BaseT, 1000BaseT, 10GBaseT (Cat6)
  • IEEE 802.5 16MB; ISDN, FDDI, ATM, Telephone
  • Sheath FRNC: IEC 60 332-1-2, IEC 60 754-2, IEC 61 034
  • EMC shielding / plug to EN 60 603-7 with 360° shielding, cable S-FTP

De kabels zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, grijs, rood, geel, groen en blauw.

Lees ook
Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Base 16-technologie in datacenters: Wat zijn de voordelen?

Hyperscale- en edge-datacenters installeren of upgraden verbindingen naar 400G en 800G (2x400G), voor de overstap naar een server- en spine-leaf-architectuur. Daarbij zijn er verschillende MMF- en SMF-transceiveropties om uit te kiezen en kijkt men tevens naar multimode parallelle optica voor netwerkconnectiviteit op korte afstand.

ODF ondersteunt hoge dichtheid glasvezelinstallaties

ODF ondersteunt hoge dichtheid glasvezelinstallaties

De groei en toenemende complexiteit van IT-systemen en cloudservices, ongeacht het bedrijf en de markt waarin u werkt, blijft de behoefte aan netwerkinfrastructuur stuwen. Oplossingen voor die infrastructuur, zoals optische distributieframes (ODF's), moeten meegroeien en evolueren met de organisatie, en tegemoetkomen aan steeds compactere en daard1

Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

Amsterdam: Strenger beleid voor nieuwe datacentra

De komst van nieuwe datacentra wordt moeilijker. Het is ‘Nee, tenzij’. Datacentra nemen veel ruimte in beslag en gebruiken veel elektriciteit. De gemeente wil daarom strenger zijn bij de komst van nieuwe datacentra. Het voorstel voor nieuw beleid ligt vanaf 28 december ter inzage.