Euralarm en Fire Suppression System Association gaan samenwerken rond onderwijs en onderzoek

_55360af1-b67f-402e-b90f-3d6b3291ed3e

Twee belangrijke belangenorganisaties op het gebied van brandveiligheid hebben besloten nauw te gaan samenwerken op terreinen als onderzoek en onderwijs. Het gaat om Euralarm en de Amerikaanse Fire Suppression System Association. Beide organisaties richten zich ook nadrukkelijk op datacenters, serverruimtes en telco-ruimtes.

Tot de samenwerkingsgebieden die de twee organisaties nu hebben gedefinieerd behoren onder andere technische begeleiding, onderzoek en ontwikkeling, en samenwerking op het gebied van vaste brandbestrijdingssystemen.

Euralarm vertegenwoordigt de Europese elektronische brand- en beveiligingsindustrie en ontwikkelt kennis en expertise voor zowel de industrie, gebruikers van branddetectie en -blussingssystemen, maar adviseert ook beleidsmakers en normalisatie-instellingen. De leden ontwikkelen systemen en diensten voor branddetectie en -blussing, inbraakdetectie, toegangscontrole, videobewaking, alarmtransmissie en alarmontvangstcentrales. Euralarm i- opgericht in 1970 - vertegenwoordigt meer dan 5000 bedrijven in de brandbeveiligings- en beveiligingsindustrie die samen meer dan 67 miljard euro omzetten. De leden van Euralarm zijn nationale verenigingen en individuele bedrijven uit heel Europa.

De Amerikaanse Fire Suppression Systems Association (FSSA) is een non-profit brancheorganisatie op het gebied van brandbeveiliging. De vereniging richt zich op duurzame brandbeveiliging voor mensen, eigendommen en het milieu. De FSSA kent leden binnen en buiten de VS en bestaat uit installateurs, fabrikanten, adviseurs, academici en leveranciers die samenwerken om ideeën en strategieën uit te wisselen rond brandbestrijdingssystemen.

Lees ook
BICSI fall: op hybride wijze kennis verrijken, maar ook netwerken

BICSI fall: op hybride wijze kennis verrijken, maar ook netwerken

In lijn met de afnemende pandemierisico’s biedt BICSI haar leden en andere geïnteresseerden weer de keuze om op locatie of virtueel hun kennis over communicatie-infrastructuren te verrijken en met anderen te netwerken. Allereerst tijdens de BICSI Fall conference & Exhibition in Las Vegas, eind augustus.

Cellnex rondt de integratie 3.150 T-Mobile sites in Nederland af

Cellnex rondt de integratie 3.150 T-Mobile sites in Nederland af

Als onderdeel van de transactie heeft Cellnex € 200 miljoen toegezegd aan het fonds (DIV), naast een kapitaaltoezegging van ongeveer € 400 miljoen door Deutsche Telekom in de vorm van een inbreng van activa. Het fonds, dat onafhankelijk wordt beheerd, zal naar verwachting zoeken naar passende investeringen in Europese digitale infrastructuuractiva1

SDIA trekt Legrand, Bulk en GF Fisher aan als nieuwe leden

SDIA trekt Legrand, Bulk en GF Fisher aan als nieuwe leden

De Sustainable Digital Infrastructure Alliance (SDIA) heeft in korte tijd een fors aantal nieuwe leden aangetrokken. Het gaat om Legrand, GF Fisher, Bulk Datacenter en Rolls-Royce. Deze partijen gaan deelnemen aan de innovatieprojecten van SDIA die gericht zijn op verduurzaming van de digitale infrastructuur van Europa.