<


BICSI fall: op hybride wijze kennis verrijken, maar ook netwerken

bicsi_logo

In lijn met de afnemende pandemierisico’s biedt BICSI haar leden en andere geïnteresseerden weer de keuze om op locatie of virtueel hun kennis over communicatie-infrastructuren te verrijken en met anderen te netwerken. Allereerst tijdens de BICSI Fall conference & Exhibition in Las Vegas, eind augustus. Verder zijn inmiddels de meeste opleidingen en praktische trainingen zowel online als deels ook weer op fysieke locaties te volgen. Tenslotte worden de belangen van Europese leden voortaan niet meer lokaal maar centraal vanuit het hoofdkantoor in Tampa behartigd.

Van 22-26 augustus organiseert BICSI in Las Vegas na 2 jaar weer een fysieke conferentie, ondersteunt met de mogelijkheid van virtuele deelname. Met dit hybride event anticipeert de wereldwijde vereniging voor experts op het gebied van communicatie-infrastructuren op zowel de behoefte om elkaar weer live ontmoeten, als nog steeds van toepassing zijnde reisbeperkingen in een aantal regio’s. De slogan van het event is ‘Leading the future for the connected world’.

Virtual classroom training

Enkele thema’s die in Las Vegas op het programma staan zijn: cybersecurity, zorgsector, cloudtransformaties, draadloze communicatie, resultaten van kabeltesten, stroom via het netwerk en glasvezelverbindingen. Geïnteresseerden die zich voor 30 juli inschrijven krijgen een ‘early bird’ korting. Ook aan exposanten wordt de mogelijkheid geboden om alleen op locatie, alleen virtueel of hybride deel te nemen. Doordat BICSI sinds de COVID-19 pandemie het aanbod van opleidingen en trainingen heeft gedigitaliseerd is het voor veel leden eenvoudiger en goedkoper geworden om hun kennis te onderhouden of te verrijken. In plaats van te moeten reizen naar en verblijven vlakbij een opleidingslocatie, zijn onderstaande opleidingen voortaan volledig online te volgen:

  • BG102: Bonding & Grounding
  • DC102: Data Center Design
  • DD102: Distribution Design
  • IN101: Installer
  • 1IN225: Installer 2, Copper
  • OSP102: Outside Plant Design
  • PM102: Project Management

EMEA-activiteiten via hoofdkantoor

Hoewel het aantal deelnemers vanuit kwaliteitsoogpunt beperkt is, bieden deze online trainingen onder andere installateurs de mogelijkheid om certificeringen te behalen die grote internationale opdrachtgevers kunnen eisen.

In juni heeft het BICSI-bestuur besloten en via een nieuwsbrief naar de leden in deze regio gecommuniceerd dat alle EMEA-activiteiten voortaan vanuit het hoofdkantoor in Tampa worden gecoördineerd. De EMEA-webpagina blijft wel beschikbaar voor nieuws over regionale activiteiten en andere updates. Deze is uiteraard te vinden op www.bicsi.org, waarna nog onderscheid wordt gemaakt tussen de subregio’s Mainland Europe, Middle East & Africa en UK & Ireland. Daar staan tevens de contactgegevens van lokale BICSI-vertegenwoordigers vermeldt.

Lees ook
Interxion gaat restwarmte leveren aan Polderwarmte voor bedrijventerreinen in Schiphol-Rijk

Interxion gaat restwarmte leveren aan Polderwarmte voor bedrijventerreinen in Schiphol-Rijk

Interxion: A Digital Realty Company, aanbieder van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten in Europa, en warmtebedrijf Polderwarmte, gaan samenwerken om restwarmte te leveren aan bedrijventerrein in Schiphol-Rijk. AMS5, een datacenter van Interxion, is gelegen in de zuidelijke punt van Schiphol-Rijk en zal de restwarmte uitkoppelen. Dit is in...

Vertiv breidt UPS-aanbod uit met een uiterst efficiënte enkelfasige lithium-ionreeks

Vertiv breidt UPS-aanbod uit met een uiterst efficiënte enkelfasige lithium-ionreeks

Vertiv, wereldwijde leverancier van bedrijfskritische infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, maakt vandaag de beschikbaarheid van enkelfasige noodstroomvoorzieningen (UPS) met een lithium-ionbatterij bekend. Deze vormen een uitbreiding op het aanbod van line-interactive UPS-systemen.

DatacenterWorks Expertsessie Koeling in het Datacenter

DatacenterWorks Expertsessie Koeling in het Datacenter

DatacenterWorks en Pb7 Research zijn een onderzoek gestart naar de stand van zaken op het gebied van koeling in het datacenter. De resultaten van dit onderzoek zijn het onderwerp van de volgende online Expertsessie op 18 november.