Emerson Network Power wint 2014 EMEA Frost & Sullivan Award for Technology Leadership

Emerson Network Power ontvangt de 2014 EMEA Frost & Sullivan Award for Technology Leadership. Met deze award beloont Frost & Sullivan de leidende positie van Emerson Network Power in de UPS-markt.

Het bedrijf ontvangt de award onder andere voor haar Trinergy Cube UPS-oplossing. Dit is een statische UPS die hot-scaling tot 3 MW in één enkele unit mogelijk maakt. Indien de UPS parallel wordt geschakeld is hot-scaling zelfs 24 MW mogelijk. Voorheen waren dit soort capaciteiten alleen beschikbaar in rotary UPS-oplossingen.

Met de Trinergy Cube UPS speelt Emerson Network Power in op de behoefte aan betrouwbare stroomvoorziening in multi-megawatt datacenters. Door gebruik te maken van een verbeterde versie van het Trinergy Control algoritme kan een operationele efficiëntie van 98,5% worden gerealiseerd.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Schneider Electric beschermt virtuele machines tegen stroomuitval

Schneider Electric beschermt virtuele machines tegen stroomuitval

Bedrijven zijn voor zakelijk succes meer dan ooit afhankelijk van data. Om de beschikbaarheid van die bedrijfskritische data te garanderen, volstaat het echter al lang niet meer om alleen de fysieke servers te beschermen. Als de IT-infrastructuur is gevirtualiseerd, moeten ook de virtuele machines worden beschermd tegen bijvoorbeeld stroomuitval.1

Handige tool om de efficiëntie van UPS-systemen te berekenen

Handige tool om de efficiëntie van UPS-systemen te berekenen

Bereken vandaag nog uw jaarlijkse besparing op koeling en energieverbruik met behulp van de nieuwe Eaton® Efficiency Calculator. Deze eenvoudig te gebruiken tool laat zien hoe Eaton UPS-systemen (Uninterruptible Power Supplies) presteren op basis van de huidige belasting. Het toont zowel de financiële besparing als de energiebesparing, alsmede de1