Emerson Network Power introduceert nieuwe reeks online dubbele conversie-UPS

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson, introduceert de Liebert GXT4-productreeks. Deze online dubbele conversie-UPS is gericht op kleine tot middelgrote bedrijven in uiteenlopende sectoren, waaronder financiële dienstverlening, gezondheidszorg, detailhandel en logistiek.

De nieuwe Liebert GXT4 is de opvolger van de Liebert GXT3-productreeks van Emerson Network Power. De GXT4 UPS-range loopt van 700 VA tot 10 kVA bij 230 V. De units zijn ENERGY START-gecertificeerd. Alle units in de reeks zijn uitgerust met een ECO-modus, die de energie-efficiëntie van de units maximaliseert. Dit helpt de gebruikskosten te verlagen en de Power Usage Effectiveness (PUE) te verhogen.

Twee afzonderlijk te configureren aansluitingen

Alle units van 700 tot 3000 VA beschikken over twee paar afzonderlijk te configureren aansluitingen. Hierdoor kunnen IT-managers verschillende instellingen programmeren en regelen. Eén van de instelbare functies is aangepaste stroomvoorziening, waarmee de meest kritische toepassingen prioriteit krijgen en de apparatuur dus ‘voeding op maat’ krijgt. Dit helpt zeker te stellen dat kritische apparatuur beschikbaar blijft. Het is ook mogelijk de aansluitingen zo in te stellen dat de units worden beschermd tegen ongeautoriseerd gebruik.

De Liebert GXT4-units zijn voorzien van een meertalige en intuïtieve LCD-interface. Naast de toezicht- en beheerfuncties van de monitoringsoftware van Emerson Network Power, waaronder de LIFE-service voor diagnose en bewaking op afstand, zijn ook verschillende bewakings- en configuratietools beschikbaar voor preventief onderhoud en het beheren van de prestaties.

Meer over
Lees ook
DatacenterWorks lanceert expertsessies

DatacenterWorks lanceert expertsessies

DatacenterWorks organiseerde op donderdag 10 december 2020 een eerste expertsessie. Het gaat hierbij om een serie online events waarin iedere keer een specifiek thema wordt behandeld. De eerste stond in het teken van powerinfrastructuren en het denken in risico’s.

Vooruitblik op UPS Day 2020

Vooruitblik op UPS Day 2020

Op 10 december vindt de UPS Day 2020 plaats - dit jaar geheel virtueel. Tijdens dit event wordt u geheel bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rond de energievoorziening van datacenters. Maar wat zijn die ontwikkelingen eigenlijk? Als vooruitblik op dit event vroeg redactie van DatacenterWorks een aantal toonaangevende aanbieders naar hun visi1

Eaton introduceert nieuwe functionaliteiten en biedt de laagste TCO met de tweede generatie van het toonaangevende Eaton 93PM UPS-systeem

Eaton introduceert nieuwe functionaliteiten en biedt de laagste TCO met de tweede generatie van het toonaangevende Eaton 93PM UPS-systeem

Eaton introduceert de tweede generatie van zijn toonaangevende Eaton 93PM driefase Uninterruptible Power Supply (UPS). Het modulaire en schaalbare ontwerp van de Eaton 93PM G2 stelt datacenteroperators in staat om de capaciteit en de stroombescherming op te schalen naarmate de bedrijfsbehoefte toeneemt.