Deerns presenteert jaarcijfers 2014: omzetgroei van 13%

euros

Deerns Groep, een internationaal ingenieursbureau met het hoofdkantoor in Nederland, maakt bekend in 2014 een omzetgroei te hebben geboekt van 13%. De omzet steeg van 62 miljoen euro in 2013 naar 70 miljoen euro afgelopen jaar. naar € 70 miljoen. Dit resultaat is in lijn met de groei in voorgaande jaren.

In 2014 heeft het bureau fors geïnvesteerd in diversificatie naar nieuwe markten en regio’s. Deerns Groep heeft onder andere nieuwe kantoren geopend in Brazilië en Turkije. Ondanks een goed bedrijfsresultaat in Deerns’ grootste markten Nederland en het Verenigd Koninkrijk, daalde het bedrijfsresultaat voor de gehele Groep naar ongeveer € 0,4 miljoen. Deze daling werd veroorzaakt door hoge kosten als gevolg van de sterke groei en door operationele problemen in een aantal grote projecten in Duitsland.

Deerns verwacht voor 2015 een verdere wereldwijde groei. Vanuit de markt ziet het bedrijf een voortdurend groeiende vraag naar gespecialiseerde ingenieursdiensten. De maatregelen die in 2014 zijn getroffen ten aanzien van de Duitse vestiging en de verbetering van het ondernemingsklimaat in het algemeen hebben naar verwachting een aanzienlijk herstel van de winstgevendheid tot gevolg.

Meer over
Lees ook
Wat doe ik met gebruikte datacenterapparatuur?

Wat doe ik met gebruikte datacenterapparatuur?

De eerste Circulaire-IT.nl Community Netwerk Meeting, op 23 april, richt zich op duurzaamheid in computerruimtes, datacenters en professionele IT-apparatuur. De Community Netwerk Meeting van Circulaire-IT.nl vindt plaats bij Eurofiber in de ‘Matriarch.

Een datacenter complex? Kijk dan eens naar deze chipfabriek

Een datacenter complex? Kijk dan eens naar deze chipfabriek

Wie van mening is dat een datacenter een complexe technische omgeving is, doet er goed aan eens naar deze Youtube-video te kijken. Intel heeft deze video - ook wel de grootste 'unboxing'-video ooit genoemd - onlangs gedeeld. Hierin wordt de installatie van ASML's $380 miljoen kostende High-NA lithografiemachine in hun fabriek in Oregon getoond.

Dennis Snijder van NDIX blikt terug op de afgelopen 10 jaar

Dennis Snijder van NDIX blikt terug op de afgelopen 10 jaar

Datacenterworks bestaat tien jaar. Reden om de website onderhanden te nemen en stil te staan bij de vraag wat er in die periode zoal is veranderd. Daarvoor is gesproken met Dennis Snijder van NDIX.