Summit DatacenterWorks Next Gen Cooling

DCW-expertesessie-blanco

Koelingstechnieken van de next generation kunnen u helpen bij het realiseren van uw duurzame ontwikkelingsdoelen. Bijvoorbeeld door het besparen van energie en hergebruik van restwarmte. Switch Datacenter Woerden heeft hier al ervaring mee.

Deze en andere ervaringen van bijvoorbeeld Ixora en Submer delen zij graag tijdens de DatacenterWorks Next Gen Cooling Summit op 18 november in het Switch datacenter in Woerden.

  • Voorlopers op dit gebied, bedrijven en specialisten, praten u bij over de laatste ontwikkelingen en presenteren hun oplossingen (product opstellingen).
  • Switch Datacenters neemt u mee het datacenter in en laat u zien hoe zij de koeling van servers realiseren.
  • Tijdens de lunch en netwerkborrel is er tijd om kennis te maken met verschillende leveranciers en met elkaar.

De summit start met een lunch om 13:00 uur. Tijdens de lunch kunt u – op locatie - de Online DatacenterWorks expertsessie over Datacenter koeling volgen. In deze online sessie worden onder andere de resultaten van het, door DatacenterWorks en Pb7 Research uitgevoerde, onderzoek naar koeling in datacenters besproken.


registeren-button-300

 

Het aantal deelnemers en de te volgen corona maatregelen zijn afhankelijk van de geldende regels.

 

 

Expertsessie_DCW_koeling-1
 
Exclusieve uitnodiging voor IT-, inkoop- en datacenter managers Next Gen Datacenter koeling technieken
 
Lees ook
Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

nLighten neemt 7 edge datacenters van EXA Infrastructure over

  Overname opent nieuwe markten voor nLighten in België, Zwitserland en Spanje en breidt de aanwezigheid in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland uit.   nLighten heeft de overname bekendgemaakt van zeven edge datacenters van EXA Infrastructure. Deze stap versterkt de positie van nLighten als marktleider binnen de Europese1

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA versterkt aanwezigheid in EMEA met uitbreiding datacenter in Berlijn

NTT DATA, aanbieder van IT-technologie en –diensten, kondigt aan dat zijn Global Data Centers divisie een derde datacentercampus in Berlijn zal ontwikkelen.