Summit DatacenterWorks Next Gen Cooling

DCW-expertesessie-blanco

Koelingstechnieken van de next generation kunnen u helpen bij het realiseren van uw duurzame ontwikkelingsdoelen. Bijvoorbeeld door het besparen van energie en hergebruik van restwarmte. Switch Datacenter Woerden heeft hier al ervaring mee.

Deze en andere ervaringen van bijvoorbeeld Ixora en Submer delen zij graag tijdens de DatacenterWorks Next Gen Cooling Summit op 18 november in het Switch datacenter in Woerden.

  • Voorlopers op dit gebied, bedrijven en specialisten, praten u bij over de laatste ontwikkelingen en presenteren hun oplossingen (product opstellingen).
  • Switch Datacenters neemt u mee het datacenter in en laat u zien hoe zij de koeling van servers realiseren.
  • Tijdens de lunch en netwerkborrel is er tijd om kennis te maken met verschillende leveranciers en met elkaar.

De summit start met een lunch om 13:00 uur. Tijdens de lunch kunt u – op locatie - de Online DatacenterWorks expertsessie over Datacenter koeling volgen. In deze online sessie worden onder andere de resultaten van het, door DatacenterWorks en Pb7 Research uitgevoerde, onderzoek naar koeling in datacenters besproken.


registeren-button-300

 

Het aantal deelnemers en de te volgen corona maatregelen zijn afhankelijk van de geldende regels.

 

 

Expertsessie_DCW_koeling-1
 
Exclusieve uitnodiging voor IT-, inkoop- en datacenter managers Next Gen Datacenter koeling technieken
 
Lees ook
Eigen energiehub helpt bedrijfsterrein aan lokaal opgewekte groene stroom

Eigen energiehub helpt bedrijfsterrein aan lokaal opgewekte groene stroom

Acht bedrijven die zich de komende jaren gaan vestigen op een van de kavels van Medel II sluiten zich aan bij een nieuw energiesysteem, een initiatief van energie-infrastructuurspecialist Joulz in samenwerking met regionale netbeheerder Liander.

STULZ lanceert koeldistributie-unit CyberCool CMU

STULZ lanceert koeldistributie-unit CyberCool CMU

STULZ heeft de lancering aangekondigd van CyberCool CMU - een innovatieve nieuwe koeldistributie-unit voor koelvloeistoffen (CDU). De CyberCool CMU is speciaal ontworpen om de efficiëntie van de warmte-uitwisseling in vloeistofkoeling oplossingen te maximaliseren.

Brabants bedrijventerrein krijgt eigen energiehub

Brabants bedrijventerrein krijgt eigen energiehub

Begin mei is op het Kempisch Bedrijvenpark (KBP) in Hapert een overeenkomst getekend voor het ontwikkelen van een eigen energiehub. De overeenkomst is getekend door 18 ondernemingen, waaronder VDL Groep en VGI Groep, en netbeheerder Enexis.