<


Summit DatacenterWorks Next Gen Cooling

DCW-expertesessie-blanco

Koelingstechnieken van de next generation kunnen u helpen bij het realiseren van uw duurzame ontwikkelingsdoelen. Bijvoorbeeld door het besparen van energie en hergebruik van restwarmte. Switch Datacenter Woerden heeft hier al ervaring mee.

Deze en andere ervaringen van bijvoorbeeld Ixora en Submer delen zij graag tijdens de DatacenterWorks Next Gen Cooling Summit op 18 november in het Switch datacenter in Woerden.

  • Voorlopers op dit gebied, bedrijven en specialisten, praten u bij over de laatste ontwikkelingen en presenteren hun oplossingen (product opstellingen).
  • Switch Datacenters neemt u mee het datacenter in en laat u zien hoe zij de koeling van servers realiseren.
  • Tijdens de lunch en netwerkborrel is er tijd om kennis te maken met verschillende leveranciers en met elkaar.

De summit start met een lunch om 13:00 uur. Tijdens de lunch kunt u – op locatie - de Online DatacenterWorks expertsessie over Datacenter koeling volgen. In deze online sessie worden onder andere de resultaten van het, door DatacenterWorks en Pb7 Research uitgevoerde, onderzoek naar koeling in datacenters besproken.


registeren-button-300

 

Het aantal deelnemers en de te volgen corona maatregelen zijn afhankelijk van de geldende regels.

 

 

Expertsessie_DCW_koeling-1
 
Exclusieve uitnodiging voor IT-, inkoop- en datacenter managers Next Gen Datacenter koeling technieken
 
Lees ook
Schneider Electric introduceert 22 kW, 300 mm InRow™-datacenterkoeloplossing met Economizer-optie

Schneider Electric introduceert 22 kW, 300 mm InRow™-datacenterkoeloplossing met Economizer-optie

Schneider Electric kondigt de Uniflair InRow™ 300 mm-oplossing aan. Deze uitbreiding op het Uniflair-koelportfolio biedt nu de Economizer-, Twin-koeling-, vloeistofgekoelde en luchtgekoelde opties. Het is de eerste 300 mm brede, rij-gebaseerde koeling met een Economizer-optie. Hierdoor kunnen klanten energieverbruik verminderen en hun ecologische...

Combinatie online DatacenterWorks expertsessie en live discussie vraagt om vervolg

Combinatie online DatacenterWorks expertsessie en live discussie vraagt om vervolg

Afgelopen donderdag vond de DatacenterWorks expertsessie over koeling plaats Over de opkomst en onderwerpen van die sessie is hier geschreven. Aansluitend op de online sessie vond bij Switch Datacenters in Woerden een discussie plaats. Het was de eerste keer dat het team van ITchannelPRO en DatacenterWorks deze combinatie aanbood. De resultaten en respons...

Veel interactie tijdens de Expertsessie DatacenterWorks over koeling in het datacenter

Veel interactie tijdens de Expertsessie DatacenterWorks over koeling in het datacenter

Op 18 november vond de 5e DCW Expertsessie van dit jaar plaats. Deze editie stond geheel in het teken van koeling in het datacenter. Aan de hand van de resultaten van het onderzoek naar de koeling in datacenters besprak moderator Robbert Hoeffnagel de diverse invalshoeken van de deelnemende sponsors.