Summit DatacenterWorks Next Gen Cooling

DCW-expertesessie-blanco

Koelingstechnieken van de next generation kunnen u helpen bij het realiseren van uw duurzame ontwikkelingsdoelen. Bijvoorbeeld door het besparen van energie en hergebruik van restwarmte. Switch Datacenter Woerden heeft hier al ervaring mee.

Deze en andere ervaringen van bijvoorbeeld Ixora en Submer delen zij graag tijdens de DatacenterWorks Next Gen Cooling Summit op 18 november in het Switch datacenter in Woerden.

  • Voorlopers op dit gebied, bedrijven en specialisten, praten u bij over de laatste ontwikkelingen en presenteren hun oplossingen (product opstellingen).
  • Switch Datacenters neemt u mee het datacenter in en laat u zien hoe zij de koeling van servers realiseren.
  • Tijdens de lunch en netwerkborrel is er tijd om kennis te maken met verschillende leveranciers en met elkaar.

De summit start met een lunch om 13:00 uur. Tijdens de lunch kunt u – op locatie - de Online DatacenterWorks expertsessie over Datacenter koeling volgen. In deze online sessie worden onder andere de resultaten van het, door DatacenterWorks en Pb7 Research uitgevoerde, onderzoek naar koeling in datacenters besproken.


registeren-button-300

 

Het aantal deelnemers en de te volgen corona maatregelen zijn afhankelijk van de geldende regels.

 

 

Expertsessie_DCW_koeling-1
 
Exclusieve uitnodiging voor IT-, inkoop- en datacenter managers Next Gen Datacenter koeling technieken
 
Lees ook
Uptime waarschuwt voor te hoge verwachtingen van vloeistofkoeling in datacenters

Uptime waarschuwt voor te hoge verwachtingen van vloeistofkoeling in datacenters

Volgens een recente blog van Daniel Bizo, Research Director bij Uptime Institute Intelligence, moeten de verwachtingen rondom vloeistofkoeling in datacenters bijgesteld worden. Bizo wijst op enkele fundamentele uitdagingen die nog overwonnen moeten worden.

Nieuwe generatie AI-chips van Nvidia gaan 1000 Watt verbruiken

Nieuwe generatie AI-chips van Nvidia gaan 1000 Watt verbruiken

Er komen - zeg maar - interessante tijden aan voor datacenters die veel AI-workloads draaien. Nvidia’s volgende generatie AI-GPU's, met de codenaam Blackwell, belooft een aanzienlijke sprong voorwaarts in rekenkracht, maar met een aanzienlijke toename van het energieverbruik.

Netbeheerder Alliander verwacht nog tien jaar problemen met stroomnet

Netbeheerder Alliander verwacht nog tien jaar problemen met stroomnet

In het voorwoord van het jaarverslag 2023 schrijft het bestuur van netbeheerder Alliander dat de problemen in het stroomnet nog zeker tien jaar zullen bestaan. Die boodschap kan niet als een verrassing komen en toch is het slecht nieuws, ook voor de datacentersector.