BICSI vernieuwt trainingsprogramma en handleiding voor installatie van bekabeling

netwerkbekabeling-mike-gieson-freeimages

BICSI kondigt aan zijn trainingsprogramma voor de installatie van bekabeling te hebben vernieuwd. Het nieuwe programma bevat onder andere een vernieuwd cursusprogramma en de vernieuwde 7de editie van de Information Technology Systems Installation Methods Manual (ITSIMM) handleiding voor het installeren van bekabeling.

Het nieuwe cursusprogramma van BICSI bestaat uit interactieve cursussen waarin deelnemers zelf aan de slag gaan. Deelnemers leren alles over de nieuwste technieken om bekabeling aan te leggen. In de cursus wordt onder andere ingegaan op:

  • De fundamenten van datatransmissie
  • Het installeren, splitten en termineren van kabels.

De cursussen gaan op 27 maart van start. De locatie waar deze cursussen worden gegeven worden op een later moment door BICSI bekend gemaakt.

7de editie van ITSIMM

Daarnaast kondigt BICSI de publicatie aan van de 7de editie van ITSIMM. Deze nieuwe handleiding bevat alle kennis en specificaties die nodig zijn om een breed scala aan installatiewerkzaamheden veilig en effectief uit te voeren. De 7de editie van ITSIMM wordt op 3 januari gepubliceerd.

2017 BICSI Winter Conference

Het nieuwe cursusprogramma wordt daarnaast uitgebreid toegelicht op de 2017 BICSI Winter Conference. Daarnaast kunnen bezoekers de nieuwe editie van ITSIMM ter plekke bestellen.

BICSI benadrukt dat het huidige Installation Program versie 6.2 nog steeds relevant is voor de ICT-sector. Wie zich voor 10 maart 2017 aanmeldt (pdf) kan nog met deze bestaande cursussen aan de slag. Het laatste examen voor versie 6.2 wordt op 24 maart 2017 georganiseerd. Examens voor het nieuwe programma gaan op 31 maart 2017 van start. De kosten van examens zijn overigens niet inbegrepen bij de kosten van cursussen.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Ontdek ook het ultieme glasvezel kabelgoot systeem – YellowDuct

Ontdek ook het ultieme glasvezel kabelgoot systeem – YellowDuct

Vandaag de dag is de vraag naar betrouwbare en schaalbare glasvezelinfrastructuur van cruciaal belang. Om aan deze behoefte te voldoen, bieden wij YellowDuct®, het ultieme systeem dat speciaal is ontworpen om te voorzien in al jouw glasvezelkabelbeheerbehoeften.

Niemand ontwerpt bewust kabelspaghetti, toch blijft cable management in veel datacenters lastig

Niemand ontwerpt bewust kabelspaghetti, toch blijft cable management in veel datacenters lastig

Kabelbeheer was en is een uitdaging in veel datacenters. In dit artikel behandelt David Cuthbertson, een bekende cable management-specialist die al meermalen heeft bijgedragen aan bekabelingsstandaarden zoals de nieuwe TIA TR-60, het documenteren van bestaande koper- en glasvezelconnectiviteit, evenals enkele van de uitdagingen die men onderweg ka1

Netwerkarchitectuur heeft grote invloed op duurzaamheid

Netwerkarchitectuur heeft grote invloed op duurzaamheid

Hebben de keuzes die we in het datacenter maken ten aanzien van connectiviteit invloed op het energiegebruik van een netwerkinfrastructuur? Jazeker, zegt Simone Vieira, Director Systems Engineering Europe Building & Data Center Connectivity bij CommScope. We spraken haar onlangs tijdens een gebruikersbijeenkomst van het concern.