Ontdek ook het ultieme glasvezel kabelgoot systeem – YellowDuct

Mulder-Hardenberg_YellowDuct

Vandaag de dag is de vraag naar betrouwbare en schaalbare glasvezelinfrastructuur van cruciaal belang. Om aan deze behoefte te voldoen, bieden wij YellowDuct®, het ultieme systeem dat speciaal is ontworpen om te voorzien in al jouw glasvezelkabelbeheerbehoeften.

Mulder-Hardenberg, jouw betrouwbare distributeur, biedt het merk Warren & Brown glasvezelkabelgoten aan ook wel genaamd "YellowDuct®". YellowDuct® is niet zomaar een gele kabelgoot; het is een veelzijdige oplossing die de bescherming en efficiëntie van je glasvezelkabels garandeert tussen terminatieapparatuur, patchpanelen en glasvezelsplitkasten of frames in telecomcentrales, datacenters, universiteiten, ziekenhuizen of overal waar glasvezelbekabeling aanwezig is. Met zeven verschillende maten om uit te kiezen, is YellowDuct® volledig aanpasbaar aan jouw unieke eisen. Het kan eenvoudig boven serverrekken/kasten worden gemonteerd of onder vloeren worden geplaatst, en biedt een gemakkelijk toegankelijke oplossing voor elke situatie.

Een opvallende eigenschap is de nadruk op toekomstbestendigheid. We geloven in vooruitdenken en moedigen je aan een maat te kiezen die ruimte biedt voor uitbreiding en groei zodat je kunt investeren in capaciteit die voldoet aan de eisen van morgen.

Rob Verhoeven – productspecialist bij distributeur Mulder-Hardenberg geeft aan dat de YellowDuct®-componenten zijn vervaardigd uit Noryl, een sterk en brandwerend technisch plastic. Dit betekent dat bij brand geen schadelijke gassen vrijkomen waardoor de veiligheid van zowel personeel als apparatuur wordt gewaarborgd. Met een eenvoudige installatie, componenten die in elkaar klikken en flexibele verticale aansluitingen vereenvoudigt YellowDuct® het kabelbeheer als nooit tevoren. Bovendien is het gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dat alles met een garantie van 10 jaar.

Zeg vaarwel tegen kabelchaos en maak kennis met YellowDuct®! Monteer het waar je het nodig hebt, pas het aan je eisen aan jouw eisen aan en houd jouw glasvezelinfrastructuur georganiseerd en beschermd. Met meer dan 350 beschikbare componenten zijn de mogelijkheden eindeloos. Upgrade vandaag nog jouw kabelbeheersysteem met YellowDuct®!

 

Meer informatie op: https://mulder-hardenberg.com/nl/oplossingen/glasvezelkabelgoot/

Meer over
Lees ook
Datacenter trends: hou het hoofd koel

Datacenter trends: hou het hoofd koel

Datacenterbeheerders staan voor een dubbele uitdaging: enerzijds moeten de prestaties worden verbeterd om aan de vraag naar hogere snelheden te voldoen, en tegelijkertijd moeten energieverbruik en CO2-uitstoot omlaag worden gebracht. Meer krachtige processoren, fors hogere dichtheid van apparatuur in racks, en servers die meer energie verbruiken leiden...

Apto is nieuwe speler in Europese hyperscale datacentermarkt

Apto is nieuwe speler in Europese hyperscale datacentermarkt

Een nieuwe Europese hyperscale datacenterfirma is van start gegaan - Apto genaamd. Het bedrijf wil meeliften op de volgende golf van de digitale economie. Daartoe zoekt Apto samenwerking met cloud service providers om hun uitbreiding over het Europese continent te faciliteren.

Raad van State vernietigt bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Trekkersveld IV' gemeente Zeewolde

Raad van State vernietigt bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Trekkersveld IV' gemeente Zeewolde

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft in een uitspraak van vandaag (20 september 2023) het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein Trekkersveld IV' van de gemeente Zeewolde vernietigd. Het bestemmingsplan maakte de komst van een zogenoemd hyperscale datacenter mogelijk.