Ontdek ook het ultieme glasvezel kabelgoot systeem – YellowDuct

Mulder-Hardenberg_YellowDuct

Vandaag de dag is de vraag naar betrouwbare en schaalbare glasvezelinfrastructuur van cruciaal belang. Om aan deze behoefte te voldoen, bieden wij YellowDuct®, het ultieme systeem dat speciaal is ontworpen om te voorzien in al jouw glasvezelkabelbeheerbehoeften.

Mulder-Hardenberg, jouw betrouwbare distributeur, biedt het merk Warren & Brown glasvezelkabelgoten aan ook wel genaamd "YellowDuct®". YellowDuct® is niet zomaar een gele kabelgoot; het is een veelzijdige oplossing die de bescherming en efficiëntie van je glasvezelkabels garandeert tussen terminatieapparatuur, patchpanelen en glasvezelsplitkasten of frames in telecomcentrales, datacenters, universiteiten, ziekenhuizen of overal waar glasvezelbekabeling aanwezig is. Met zeven verschillende maten om uit te kiezen, is YellowDuct® volledig aanpasbaar aan jouw unieke eisen. Het kan eenvoudig boven serverrekken/kasten worden gemonteerd of onder vloeren worden geplaatst, en biedt een gemakkelijk toegankelijke oplossing voor elke situatie.

Een opvallende eigenschap is de nadruk op toekomstbestendigheid. We geloven in vooruitdenken en moedigen je aan een maat te kiezen die ruimte biedt voor uitbreiding en groei zodat je kunt investeren in capaciteit die voldoet aan de eisen van morgen.

Rob Verhoeven – productspecialist bij distributeur Mulder-Hardenberg geeft aan dat de YellowDuct®-componenten zijn vervaardigd uit Noryl, een sterk en brandwerend technisch plastic. Dit betekent dat bij brand geen schadelijke gassen vrijkomen waardoor de veiligheid van zowel personeel als apparatuur wordt gewaarborgd. Met een eenvoudige installatie, componenten die in elkaar klikken en flexibele verticale aansluitingen vereenvoudigt YellowDuct® het kabelbeheer als nooit tevoren. Bovendien is het gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dat alles met een garantie van 10 jaar.

Zeg vaarwel tegen kabelchaos en maak kennis met YellowDuct®! Monteer het waar je het nodig hebt, pas het aan je eisen aan jouw eisen aan en houd jouw glasvezelinfrastructuur georganiseerd en beschermd. Met meer dan 350 beschikbare componenten zijn de mogelijkheden eindeloos. Upgrade vandaag nog jouw kabelbeheersysteem met YellowDuct®!

 

Meer informatie op: https://mulder-hardenberg.com/nl/oplossingen/glasvezelkabelgoot/

Lees ook
ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

ASHRAE 2024-conferentie in teken van AI voor beheer van datacenters en lifecycle management

Medio juni vindt in de Verenigde Staten de 2024-editie van de jaarlijkse ASHRAE-conferentie plaats. Het technische programma voor dit event is nu beschikbaar. De conferentie vindt plaats dat van 22 tot 26 juni in het Marriott Indy Place in Indianapolis.

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

Slim optimaliseren van datacenter Power Usage Effectiveness (PUE)

In de loop der jaren zijn datacenters uitgegroeid van een handvol servers in een kelder tot honderden, duizenden, soms zelfs honderdduizenden servers op één locatie. Zulke configuraties kunnen een zeer grote invloed hebben op het elektriciteitsnet en de gebruikers ervan in een bepaalde regio. In de loop der jaren is de workload van d1

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Community Netwerk Meeting: ESG, datacenterapparatuur en licenties centraal

Dinsdag 23 april vond in Maarssen de eerste Circulaire-IT Community Netwerk Meeting van dit jaar bespraken de deelnemers de markt voor duurzame datacenters en IT-omgevingen. Hieronder een deel van het artikel dat daarover op Circulaire-IT is verschenen.