Ontdek ook het ultieme glasvezel kabelgoot systeem – YellowDuct

Mulder-Hardenberg_YellowDuct

Vandaag de dag is de vraag naar betrouwbare en schaalbare glasvezelinfrastructuur van cruciaal belang. Om aan deze behoefte te voldoen, bieden wij YellowDuct®, het ultieme systeem dat speciaal is ontworpen om te voorzien in al jouw glasvezelkabelbeheerbehoeften.

Mulder-Hardenberg, jouw betrouwbare distributeur, biedt het merk Warren & Brown glasvezelkabelgoten aan ook wel genaamd "YellowDuct®". YellowDuct® is niet zomaar een gele kabelgoot; het is een veelzijdige oplossing die de bescherming en efficiëntie van je glasvezelkabels garandeert tussen terminatieapparatuur, patchpanelen en glasvezelsplitkasten of frames in telecomcentrales, datacenters, universiteiten, ziekenhuizen of overal waar glasvezelbekabeling aanwezig is. Met zeven verschillende maten om uit te kiezen, is YellowDuct® volledig aanpasbaar aan jouw unieke eisen. Het kan eenvoudig boven serverrekken/kasten worden gemonteerd of onder vloeren worden geplaatst, en biedt een gemakkelijk toegankelijke oplossing voor elke situatie.

Een opvallende eigenschap is de nadruk op toekomstbestendigheid. We geloven in vooruitdenken en moedigen je aan een maat te kiezen die ruimte biedt voor uitbreiding en groei zodat je kunt investeren in capaciteit die voldoet aan de eisen van morgen.

Rob Verhoeven – productspecialist bij distributeur Mulder-Hardenberg geeft aan dat de YellowDuct®-componenten zijn vervaardigd uit Noryl, een sterk en brandwerend technisch plastic. Dit betekent dat bij brand geen schadelijke gassen vrijkomen waardoor de veiligheid van zowel personeel als apparatuur wordt gewaarborgd. Met een eenvoudige installatie, componenten die in elkaar klikken en flexibele verticale aansluitingen vereenvoudigt YellowDuct® het kabelbeheer als nooit tevoren. Bovendien is het gecertificeerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en dat alles met een garantie van 10 jaar.

Zeg vaarwel tegen kabelchaos en maak kennis met YellowDuct®! Monteer het waar je het nodig hebt, pas het aan je eisen aan jouw eisen aan en houd jouw glasvezelinfrastructuur georganiseerd en beschermd. Met meer dan 350 beschikbare componenten zijn de mogelijkheden eindeloos. Upgrade vandaag nog jouw kabelbeheersysteem met YellowDuct®!

 

Meer informatie op: https://mulder-hardenberg.com/nl/oplossingen/glasvezelkabelgoot/

Lees ook
Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google introduceert ARM-gebaseerde Axion CPU voor datacenters

Google heeft aangekondigd dat het zijn eerste op maat gemaakte ARM-gebaseerde processor voor datacenters, Axion, heeft ontwikkeld. Deze nieuwe processor is gebaseerd op Neoverse V2 processor-cores

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit gaat samen met Cisco datacenters duurzamer maken

Panduit heeft zijn intelligente PDU (iPDU) geïntegreerd met het Cisco Nexus Dashboard. Deze integratie geeft datacentermanagers een beter inzicht in het energieverbruik, de CO2-voetafdruk en de totale kosten (TCO)

Technisch dienstverlener Unica neemt  Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt Eljes Infrastructurele Projecten over

Technisch dienstverlener Unica neemt het bedrijf Eljes Infrastructurele Projecten over dat actief is in de aanleg van glasvezelnetwerken voor datacenters en networkproviders in de Benelux.