Arrow Electronics tekent pan-Europese distributie overeenkomst met Rackmount.IT

Rackmount + Arrow partnership 02

Global technology provider Arrow Electronics heeft een pan-Europese distributieovereenkomst gesloten met Rackmount.IT.

Rackmount.IT is gespecialiseerd in het maken van rack mount kits van hoge kwaliteit. Deze zijn op maat gemaakt voor de verschillende vormen en maten van de kleine netwerk apparaten van de belangrijkste hardware leveranciers. De overeenkomst met Arrow omvat het volledige portfolio van rack mount kits die zijn ontworpen om een optimaal gebruik en een optimale levensduur van elk apparaat te garanderen.

De oplossingen van Rackmount.IT worden gekenmerkt door hun aandacht voor details, waaronder aangepaste uitsparingen die de luchtstroom behouden en oververhitting voorkomen, connecties aan de voorkant, die gemakkelijk toegang geven tot alle poorten van het apparaat en een vaste voeding. Alexis Brabant, vice president sales van Arrow's enterprise computing solutions business in EMEA, zei: "Deze overeenkomst helpt om een aanzienlijke toegevoegde waarde te creëren voor onze partners binnen het kanaal omdat ze de eindklanten in staat te stellen het meeste te halen uit de investering van hun IT-hardware, met als bijkomend voordeel een schonere en efficiëntere IT-omgeving."

Eric Cantineau, eigenaar van Rackmount.IT, zei: "We zijn verheugd om deze distributieovereenkomst met Arrow te ondertekenen, omdat het ons bereik in heel Europa aanzienlijk zal uitbreiden. Arrow heeft diepe relaties opgebouwd met een uitgebreide reeks hardware leveranciers, waarvan onze rack mount kits zowel de prestaties als de levensduur van de apparaten optimaliseren. We hebben hard gewerkt om op maat gemaakte systemen te ontwerpen die het leven van degenen die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de IT-kit zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk maken. Hierdoor worden betere werkomgevingen gegarandeerd en ongeplande uitval wordt geminimaliseerd."

Meer over
Lees ook
Ontdek ook het ultieme glasvezel kabelgoot systeem – YellowDuct

Ontdek ook het ultieme glasvezel kabelgoot systeem – YellowDuct

Vandaag de dag is de vraag naar betrouwbare en schaalbare glasvezelinfrastructuur van cruciaal belang. Om aan deze behoefte te voldoen, bieden wij YellowDuct®, het ultieme systeem dat speciaal is ontworpen om te voorzien in al jouw glasvezelkabelbeheerbehoeften.

Niemand ontwerpt bewust kabelspaghetti, toch blijft cable management in veel datacenters lastig

Niemand ontwerpt bewust kabelspaghetti, toch blijft cable management in veel datacenters lastig

Kabelbeheer was en is een uitdaging in veel datacenters. In dit artikel behandelt David Cuthbertson, een bekende cable management-specialist die al meermalen heeft bijgedragen aan bekabelingsstandaarden zoals de nieuwe TIA TR-60, het documenteren van bestaande koper- en glasvezelconnectiviteit, evenals enkele van de uitdagingen die men onderweg ka1

Netwerkarchitectuur heeft grote invloed op duurzaamheid

Netwerkarchitectuur heeft grote invloed op duurzaamheid

Hebben de keuzes die we in het datacenter maken ten aanzien van connectiviteit invloed op het energiegebruik van een netwerkinfrastructuur? Jazeker, zegt Simone Vieira, Director Systems Engineering Europe Building & Data Center Connectivity bij CommScope. We spraken haar onlangs tijdens een gebruikersbijeenkomst van het concern.