AMAX lanceert DCIM-oplossing

AMAX lanceert [SMART]DC Data Center Manager. Met deze DCIM-oplossing wil AMAX datacenterbeheerders helpen de efficiëntie van hun datacenter te verhogen en hierdoor kosten te besparen.

Met [SMART]DC zegt AMAX datacenterbeheerders het inzicht en de beheermogelijkheden te willen bieden om:

  • IT, datacenterruimte en facilitaire resources efficiënter in te zetten en op kosten te besparen;
  • grootschalige resources binnen het datacenter eenvoudiger te monitoren, beheren en aan te sturen; en
  • energie-efficiëntie en operationele efficiënte te behouden indien een datacenter wordt opgeschaald door gebruik te maken van data analytics en software-defined policies.

Plug & play

[SMART]DC wordt geleverd als een plug & play on-premise server, die in een server rack kan worden geplaatst. Op deze server draait een software platform dat zowel legacy als white-box platformen kan ondersteunen. Voor het beheer van de oplossing kan gebruik worden gemaakt van een grafische gebruikersinterface (GUI) van AMAX, maar ook van de command-line. Daarnaast kan de oplossing worden geïntegreerde in een bestaande GUI waar datacenterbeheerders gebruik van maken.

[SMART]DC is geschikt voor servers van alle grote fabrikanten, inclusief traditionele serverarchitecturen en next-generation platformen zoals Open Compute.

[SMART]DC Data Center Manager van AMAX (bron: AMAX)

Dossiers
Lees ook
Legrand breidt portfolio voor glasvezeloplossingen verder uit

Legrand breidt portfolio voor glasvezeloplossingen verder uit

Om zijn positie in de markt van glasvezelconnectiviteit te versterken, kondigt Legrand vandaag twee belangrijke beslissingen aan. Met de overname van het bedrijf Compose wil Legrand zijn leidende positie met Legrand Data Center Solutions verder uitbouwen. Daarnaast lanceert Legrand later dit jaar een aantal nieuwe producten in dit segment, waarond1

BICSI vernieuwt RCDD-certificeringsprogramma

BICSI vernieuwt RCDD-certificeringsprogramma

BICSI heeft onlangs de details bekendgemaakt van het vernieuwde RCDD-certificeringsprogramma, gebaseerd op de 14de TDMM-editie. Gezien de wereldwijde erkenning hiervan is dit zowel een belangrijke ontwikkeling voor iedereen met de ambitie om RCDD te worden, als de duizenden actieve RCDD’s.

Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Labeling as a Service bespaart geld en voorkomt fouten

Mulder-Hardenberg heeft in samenwerking met Brady een nieuwe dienst gelanceerd: Labeling as a Service. Hierbij neemt Mulder-Hardenberg alles, wat met het labelen van bekabeling te maken heeft, over van het datacenter. Advies plus labelen en het aanleveren van digitale bestanden en dit alles voor een vooraf afgesproken bedrag (fixed fee).