Leviton rondt integratie van Brand-Rex af

Leviton maakt bekend de integratie van Brand-Rex in haar organisatie te hebben afgerond. De merknaam Brand-Rex verdwijnt; alle activiteiten van de organisatie worden voortaan onder de merknaam Leviton uitgevoerd.

Brand-RexBrand-Rex is een fabrikant van onder andere datacenterbekabeling en actief in zowel Europa, het Midden-Oosten als Azie. Het bedrijf werd in 2015 door Leviton overgenomen, waarna de Britse fabrikant onderdeel werd van de Leviton Network Solutions divisie. De integratie die van Brand-Rex in Leviton die hierop volgde is nu afgerond.

Consistentere gebruikerservaring

“Deze integratie stelt ons in staat een meer consistente gebruikerservaring te bieden. Als voorbeeld: Leviton’s populaire eXtremeAtlas X1, QuickPort, HDX en e2XHD producten zijn nu overal in Europa op voorraad en leverbaar”, legt Ross Goldman, Executive Vice President en Algemeen Directeur van Leviton Network Solutions, uit. Goldman geeft aan dat door de integratie een business ontstaat met een wereldwijd bereik.

Leviton produceert ook gespecialiseerde bekabeling voor defensie, de railsector, automotive industrie en ruimtevaart in zijn productiefaciliteit in het Britse Leigh. Deze activiteiten zullen de merknaam Brand-Rex blijven dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.