De laatste commerciële producten op basis van OCP-ontwerpen (video)

Jeff Sharpe, Senior Strategic Manager Network & Communications Product Portfolio bij ADLINK Technology, en Andrew Alleman, CTO van Radisys, hebben op 15 mei tijdens een workshop inzicht gegeven in de nieuwste commerciële producten die in de OCP-pijplijn zitten.

OCP De workshop was onderdeel van de Telco Engineering Workshop, die door het Open Compute Project (OCP) is georganiseerd tijdens het Big Communications Event in het Amerikaanse Austin, Texas. Tijdens de workshop kwamen de laatste commerciële producten op basis van OCP-ontwerpen aan bod.

In onderstaande video kan de workshop van Sharpe en Alleman worden teruggekeken.

Meer over
Lees ook
Global Switch Amsterdam Oost kan nu 30 kW OCP Open Rack Version 3 faciliteren

Global Switch Amsterdam Oost kan nu 30 kW OCP Open Rack Version 3 faciliteren

Datacenterbedrijf Global Switch heeft de OCP Ready-status bereikt voor hun datacenter Amsterdam East. Deze erkenning plaatst Amsterdam East in een nog altijd vrij selecte groep groep van slechts acht colocatie-datacenters in de EMEA-regio die OCP Ready zijn.

OCP introduceert nieuw lidmaatschapsmodel

OCP introduceert nieuw lidmaatschapsmodel

Het Open Compute Project (OCP) is de afgelopen jaren fors gegroeid. De organisatie telt inmiddels honderden uiteenlopende organisaties, evenals duizenden individuen met verschillende industriële achtergronden en specialisaties als lid. Naar aanleiding van feedback uit diezelfde community heeft OCP besloten een nieuw lidmaatschapsstructuur op te ze1

Open Compute Project annonceert eerste OCP startup-leden

Open Compute Project annonceert eerste OCP startup-leden

Open Compute Project (OCP) heeft bekend gemaakt dat een eerste groep van startups lid is geworden van de open source hardware-organisatie.