Seminar: hoe bereidt u zich voor op de groeiende vraag naar bandbreedte en snelle groei van IP-toepassingen?

Hoe kun je een glasvezel- en kopernetwerk schaalbaar en beheerbaar maken om voorbereid te zijn op de groeiende vraag naar bandbreedte en de snelle groei van IP-toepassingen? Molex Premise Networks zet dit op 19 november uiteen tijdens het seminar ‘Get ready for The Internet of Things en MIIM Intelligent Infrastructure Management’.

Tijdens het seminar benadrukt Molex Premise Networks het belang van het end-to-end zichtbaar in en beheerbaar maken van de fysieke laag van het netwerk. Daarnaast wordt ook de nieuwste generatie MIIM G2 oplossing gedemonstreerd. MIIM (Molex Intelligent Infrastructure Management) is een oplossing waarmee alle channels van zowel nieuwe als bestaande netwerken kunnen worden beheerd. Daarnaast geeft de oplossing beheerders real-time inzicht in de fysieke laag van het netwerk geeft.

Programma

Het programma voor het seminar ‘Get ready for The Internet of Things en MIIM Intelligent Infrastructure Management’ ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur - Melden receptie, ontvangst Lisle Room en Koffie
  • 10.30 uur - Korte presentatie Molex Premise Networks, Io Ten MIIM
  • 11.30 uur - MIIM demo
  • 12.30 uur - Lunch
  • 13.00 uur - Eventueel discussie, vragen, napraten
  • 13.30 uur - Einde

Adres

Het seminar wordt georganiseerd in het Molex gebouw aan de Parmentierweg 2 in Eindhoven. Parkeren kan op Molex parkeerplaats 2 achter het Triump gebouw en is gratis. De slagboom van de parkeerplaats is open van 9:00 tot 10:30am.

Aanmelden

Aanmelden voor het seminar is mogelijk tot 1 november en kan door een e-mail te sturen van Frank van Kessel.

Meer over
Lees ook
Datacenter monitoring met LoRa-sensors – een praktijkcase van Miggy

Datacenter monitoring met LoRa-sensors – een praktijkcase van Miggy

De temperatuur in een datacenter moet constant gecontroleerd worden en met LoRa-sensors is dat een stuk makkelijker dan voorheen. Tegelijk biedt deze manier van meten aanzienlijke besparingen op de kosten. De case van Miggy beschrijf in het kort hoe dat kan.

Freedom Internet borgt privacy hostingklanten met datacenters Cellnex

Freedom Internet borgt privacy hostingklanten met datacenters Cellnex

Internet provider Freedom Internet biedt vanaf 1 november hostingdiensten aan de zakelijke markt. Zij is hiervoor een samenwerking aangegaan met hostingprovider ProcoliX. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de datacenterfaciliteiten van Cellnex, specialist en Europees marktleider op het gebied van shared telecom infrastructure services, en de b1

Relined Fiber Network zet internationale groei door met overname van het Duitse Globalways GmbH

Relined Fiber Network zet internationale groei door met overname van het Duitse Globalways GmbH

Relined Fiber Network neemt het Duitse Globalways over van Datacenter One. Begin november zijn de afspraken hiertoe geformaliseerd en is het contract door betrokken partijen ondertekend. Relined versterkt hiermee zijn positie in de markt en geeft vorm aan de ambitie om verder te groeien in Duitsland. Relined Fiber Network spreidde zijn vleugels1