Seminar: hoe bereidt u zich voor op de groeiende vraag naar bandbreedte en snelle groei van IP-toepassingen?

Hoe kun je een glasvezel- en kopernetwerk schaalbaar en beheerbaar maken om voorbereid te zijn op de groeiende vraag naar bandbreedte en de snelle groei van IP-toepassingen? Molex Premise Networks zet dit op 19 november uiteen tijdens het seminar ‘Get ready for The Internet of Things en MIIM Intelligent Infrastructure Management’.

Tijdens het seminar benadrukt Molex Premise Networks het belang van het end-to-end zichtbaar in en beheerbaar maken van de fysieke laag van het netwerk. Daarnaast wordt ook de nieuwste generatie MIIM G2 oplossing gedemonstreerd. MIIM (Molex Intelligent Infrastructure Management) is een oplossing waarmee alle channels van zowel nieuwe als bestaande netwerken kunnen worden beheerd. Daarnaast geeft de oplossing beheerders real-time inzicht in de fysieke laag van het netwerk geeft.

Programma

Het programma voor het seminar ‘Get ready for The Internet of Things en MIIM Intelligent Infrastructure Management’ ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur - Melden receptie, ontvangst Lisle Room en Koffie
  • 10.30 uur - Korte presentatie Molex Premise Networks, Io Ten MIIM
  • 11.30 uur - MIIM demo
  • 12.30 uur - Lunch
  • 13.00 uur - Eventueel discussie, vragen, napraten
  • 13.30 uur - Einde

Adres

Het seminar wordt georganiseerd in het Molex gebouw aan de Parmentierweg 2 in Eindhoven. Parkeren kan op Molex parkeerplaats 2 achter het Triump gebouw en is gratis. De slagboom van de parkeerplaats is open van 9:00 tot 10:30am.

Aanmelden

Aanmelden voor het seminar is mogelijk tot 1 november en kan door een e-mail te sturen van Frank van Kessel.

Meer over
Lees ook
Ontwikkelingen, kansen en uitdagingen voor bekabeling en netwerkoplossingen

Ontwikkelingen, kansen en uitdagingen voor bekabeling en netwerkoplossingen

De vraag naar bandbreedte, digitalisering, en duurzaamheid neemt snel toe. Dit zijn de drijvende krachten achter investeringen in glasvezel, en overheidsbeleid dat als doel heeft de uitrol ervan te versnellen. Doorlopende, razendsnelle, en onfeilbare toegang tot Internet en Cloudapplicaties, alsook hoge ‘Quality of Service’, zijn inmiddels essenti1

Oproep Nederlandse netwerkinfrastructuur toekomstbestendig maken

Oproep Nederlandse netwerkinfrastructuur toekomstbestendig maken

Er is meer nationale samenwerking nodig vanuit de Nederlandse sectoren en netwerkindustrie voor de ontwikkeling en inzet van communicatienetwerken. Gezien de rol van digitalisering in verduurzaming en de impact van geopolitieke verschuivingen op digitale soevereiniteit kan de ontwikkeling niet alleen aan de markt worden overgelaten.

Eda Güven aan boord bij GNX als Chief Procurement Officer

Eda Güven aan boord bij GNX als Chief Procurement Officer

Eda Guven GNX heeft Eda Güven aangesteld als Chief Procurement Officer. Güven is een veteraan in de branche met 18 jaar ervaring in inkoop, waarvan 15 jaar in Enterprise Datacommunicatie. Ze heeft een indrukwekkend trackrecord in het realiseren van wereldwijde bedrijfsgroei.