Schleifenbauer introduceert DCIM-tool DCMS GO

Schleifenbauer introduceert de nieuwe DCIM-softwaretool DCMS GO. DCMS GO is een monitoring-tool voor Schleifenbauer PDU’s en DPM-energiemeters en wordt vanaf heden kosteloos aangeboden aan datacenters die met Schleifenbauer producten werken. De tool is ontwikkeld in samenwerking met het Nederlandse bedrijf Perf-IT.

Indien gewenst kan het pakket door Perf-IT uitgebreid worden naar een volledig (getarifeerd) DCIM-pakket. Dit pakket biedt onder andere mogelijkheden voor live data-visualisatie, alerts via zowel e-mail als SMS en in de meest complete versie het monitoren van alle datacenter elementen.

Integratie van data in DCIM-tool

Sales director Hans Kik van Schleifenbauer: “We helpen onze klant graag met de integratie van de data van onze PDU’s en energiemeters in hun DCIM-tool. We realiseren dit reeds in bekende DCIM-platformen zoals: Perf-IT, Schneider InfraStruxure Manager en Sunbird DCIM. Onze producten communiceren via diverse protocollen, zoals: SNMP (v1, v2c en v3), Modbus en API. Dit maakt integratie makkelijk en haalbaar voor de klant.”

“Datacenters die met Schleifenbauer producten werken en (nog) geen DCIM-tool hebben, of zich oriënteren op een ander pakket, bieden we in samenwerking met Perf-IT een Datacenter Control & Management System (DCMS) aan. De speciaal ontwikkelde DCMS GO biedt een monitoring-tool voor Schleifenbauer PDU’s en DPM-energiemeters, welke wij vanaf heden kosteloos beschikbaar stellen aan onze klanten.”

Toegevoegde waarde

René de Theije, directeur bij Perf-IT: “Onze dienstverlening vult de propositie van Schleifenbauer mooi aan, zonder dat klanten hiertoe verplicht worden. Echter, de eerste ervaringen laten nu al zien dat we vaak van toegevoegde waarde kunnen zijn in het oplossen van monitoring-uitdagingen van de datacenters waar we samen zijn geweest.”

Foto-DCMS-parntership-PerfIT

Hans Kik namens Schleifenbauer (links) en René de Theije namens Perf-IT (rechts)

Dossiers
Meer over
Lees ook
Nlyte voorziet DCIM-oplossing van nieuwe gebruikersinterface

Nlyte voorziet DCIM-oplossing van nieuwe gebruikersinterface

Nlyte Software lanceert Nlyte 9.0. Deze nieuwste versie van de datacenter infrastructure management (DCIM) software van het bedrijf is volledig opnieuw ontworpen. Gebruikers kunnen voortaan de gebruikerservaring personaliseren om operationele processen efficiënter te laten verlopen. Ook biedt Nlyte 9.0 ondersteuning voor meer REST API’s om de inte1

DMTF en The Green Grid ontwikkelen DCIM schema’s voor power en koeling

DMTF en The Green Grid ontwikkelen DCIM schema’s voor power en koeling

DMTF en The Green Grid gaan zich gezamenlijk richten op power en koeling. De bedrijven gaan ondermeer Data Center Infrastructure Management (DCIM) schema’s ontwikkelen voor power en koeling. Het werk van de partijen wordt onderdeel van DMTF’s open industriestandaardspecificatie en -schema Redfish. DMTF’s Redfish is ontworpen om te voldoen aan de1

Sunbird’s dcTrack 6.0 helpt het datacenter te optimaliseren

Sunbird’s dcTrack 6.0 helpt het datacenter te optimaliseren

Sunbird Software lanceert dcTrack Data Center Infrastructure Management (DCIM) Operations Release 6.0. Deze nieuwste versie biedt datacenterbeheerders toegang tot datacenter business intelligence en visuele analytics die hen helpen datacenteroptimalisaties door te voeren. Daarnaast verbetert het systeem change management door zeker te stellen dat1