RF Code lanceert CenterScape als cloud dienst

RF Code lanceert een cloud gebaseerde variant van zijn CenterScape software. CenterScape Cloud voorziet in asset management en environmental monitoring. De oplossing is beschikbaar via een abonnementsmodel.

Het bedrijf stelt dat de cloud gebaseerde versie van CenterScape klanten kostenvoordelen biedt en daarnaast eenvoudiger  kan worden uitgerold dan de on-premise variant van de beheeroplossing. Met de cloud oplossing richt RF Code zich onder andere op kleine en middelgrote datacenters.

CenterScape Cloud levert datacenterbeheerders in real-time operationeel inzichten in hun datacenter, waaronder het automatiseerd volgen van assets, capaciteitsplanning en -optimalisatie, lifecycle management, inventarisatie-audits en 3D virtualisaties. Daarnaast zijn API’s beschikbaar waarmee CenterScape Cloud kan worden geïntegreerd in andere oplossingen die binnen datacenters worden gebruikt. Denk hierbij aan Data Center Infrastructure Management (DCIM) oplossingen, IT Service Management (ITSM) systemen en gebouwbeheersystemen (BMS).

rf-code-centerscape-cloud  
Dossiers
Meer over
Lees ook
Google gaat voor 100 procent duurzaam in 2030

Google gaat voor 100 procent duurzaam in 2030

Google heeft maandag op het eigen blog bekend gemaakt rond 2030 voor alle activiteiten permanent gebruik te maken van duurzame energie en daarmee bij te dragen aan een verlaging van de uitstoot van broeikasgassen.

NTT Ltd. creëert virtuele, wereldwijde ‘stadion’-ervaring voor Tour de France-fans

NTT Ltd. creëert virtuele, wereldwijde ‘stadion’-ervaring voor Tour de France-fans

NTT Ltd., de officiële technologiepartner van A.S.O., presenteert de Tour de France 2020 aan fans via innovatieve technologie. Zo kunnen zij de wielerwedstrijd op unieke manier vanuit huis volgen en zijn ze onderdeel van een wereldwijde ‘stadion’-ervaring.

Arista introduceert Network Automation as a Service met CloudVision

Arista introduceert Network Automation as a Service met CloudVision

Arista Networks, marktleider in software gebaseerde cloud networking oplossingen, introduceert CloudVision as-a-Service. Deze nieuwe versie van het CloudVision-platform is zowel via de cloud als ‘on-premise’ te implementeren, voor het automatiseren van multi-domein netwerken. De belangrijkste voordelen hiervan zijn een kortere terugverdientijd, ee1