OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control bundelen krachten

OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control gaan een samenwerking aan. De partijen willen nauw samenwerken en hierdoor zowel effectiever als gerichter oplossingen kunnen leveren op het gebied van stroomdistributie.

Door de krachten te bundelen bieden de partijen klanten één aanspreekpunt voor alle onderdelen van stroomdistributie. Afgelopen jaren zagen de samenwerkingspartners een toenemende behoefte onder klanten aan maatwerk en advies. Denk daarbij bijvoorbeeld aan klantspecifieke aftakkasten, energiemonitoring of power quality analyses.

Klanten moesten voorheen aankloppen bij verschillende partijen met verschillende aanspreekpunten. Door de gecombineerde kennis van OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control is dit niet meer nodig. De kortere lijnen tussen de samenwerkingspartners zorgen ook voor een kortere levertijd van producten.

Dossiers
Meer over
Lees ook
Groep Graafrechten wordt onderdeel van NLconnect

Groep Graafrechten wordt onderdeel van NLconnect

De Groep Graafrechten, een samenwerkingsverband van een elftal aanbieders van vaste telecommunicatie-infrastructuur, wordt onderdeel van branchevereniging NLconnect. Voortaan opereert het samenwerkingsverband als de NLconnect Groep Graafrechten.

Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Joint-venture Digital Realty en Blackstone investeert 7 miljard in hyperscale datacenters

Digital Realty en investeringsmaatschappij Blackstone hebben een gezamenlijke onderneming aangekondigd die vier hyperscale datacentercampussen in drie metropolen verspreid over Europa en Noord-Amerika gaat opzetten. De ontwikkeling vertegenwoordigt een totale investering van ongeveer 7 miljard dollar en is gericht op het leveren van ongeveer 500 m1

Vereniging NLconnect versterkt platform met zes nieuwe leden

Vereniging NLconnect versterkt platform met zes nieuwe leden

De vereniging NLconnect groeit naar 85 leden en versterkt daarmee haar positie als het samenwerkingsplatform van de breedbandketen.