i³ vernieuwt hardware infrastructuur van Amphia Ziekenhuis

amphia-ziekenhuis

i³ groep gaat de hardware infrastructuur voor het elektronisch patiëntendossier (EPD) van het Amphia Ziekenhuis vernieuwen. De bestaande infrastructuur, die eveneens door i³ groep werd geleverd, is door de komst van het EPIC EPD toe aan vernieuwing.

De nieuwe infrastructuur bestaat onder andere uit HP Integrity rx2800-servers, die nieuw zullen worden geleverd. De bestaande HDS USPVM-storage-omgeving blijft behouden, maar krijgt wel een upgrade. Een deel van deze infrastructuur wordt ingezet voor disaster recovery en het opvangen van calamiteiten.

i³ groep gaat het project voor het Amphia Ziekenhuis implementeren en levert zowel supportdiensten als advies. “Het Amphia Ziekenhuis is al jaren een gewaardeerde klant van i³ groep en we zijn dan ook bijzonder trots op het hernieuwde vertrouwen dat we van Amphia gegund hebben gekregen. Het EPD is niet meer weg te denken uit de zorgketen en van elementair belang voor het goed uit kunnen voeren van de diverse zorgtaken van het Amphia Ziekenhuis. Daarom is de keuze voor het HP Integrity platform met de befaamde “6 x 9 uptime” (99.9999%) een zeer verstandige zet voor dit soort bedrijfskritische applicaties”, aldus Hein Kiemeney, Sales Director i³ groep.

Lees ook
OCP TECH WEEK vindt plaats op 9,10, 12 en 13 november 2020

OCP TECH WEEK vindt plaats op 9,10, 12 en 13 november 2020

OCP is excited to announce our next virtual event, OCP TECH WEEK, planned for the week of November 9. Join us for four days packed with Engineering Workshops held during various time zones to allow for global participation. These will not be your typical lecture presentations, but live sessions - allowing plenty of time for interactive collaboration

DCspine netwerk PoP nu beschikbaar in flagship datacenter Greenhouse Datacenters

DCspine netwerk PoP nu beschikbaar in flagship datacenter Greenhouse Datacenters

Greenhouse Datacenters, een Nederlandse datacenter ontwikkelaar/operator uit het Westland, heeft de samenwerking met DCspine uitgebreid en maakt bekend dat DCspine’s netwerk Point-of-Presence (PoP) nu tevens beschikbaar is in het flagship datacenter van Greenhouse Datacenters in Naaldwijk.

VX IT – ’s Werelds snelste IT rack

VX IT – ’s Werelds snelste IT rack

Met het nieuwe VX IT-racksysteem presenteert Rittal een nieuw ontwikkeld modulair systeem voor server- en netwerkracks. Hiermee kunnen IT-infrastructuren met een tot nu toe ongekende snelheid worden opgezet - van afzonderlijke netwerkracks tot complete datacenters.