i³ vernieuwt hardware infrastructuur van Amphia Ziekenhuis

amphia-ziekenhuis

i³ groep gaat de hardware infrastructuur voor het elektronisch patiëntendossier (EPD) van het Amphia Ziekenhuis vernieuwen. De bestaande infrastructuur, die eveneens door i³ groep werd geleverd, is door de komst van het EPIC EPD toe aan vernieuwing.

De nieuwe infrastructuur bestaat onder andere uit HP Integrity rx2800-servers, die nieuw zullen worden geleverd. De bestaande HDS USPVM-storage-omgeving blijft behouden, maar krijgt wel een upgrade. Een deel van deze infrastructuur wordt ingezet voor disaster recovery en het opvangen van calamiteiten.

i³ groep gaat het project voor het Amphia Ziekenhuis implementeren en levert zowel supportdiensten als advies. “Het Amphia Ziekenhuis is al jaren een gewaardeerde klant van i³ groep en we zijn dan ook bijzonder trots op het hernieuwde vertrouwen dat we van Amphia gegund hebben gekregen. Het EPD is niet meer weg te denken uit de zorgketen en van elementair belang voor het goed uit kunnen voeren van de diverse zorgtaken van het Amphia Ziekenhuis. Daarom is de keuze voor het HP Integrity platform met de befaamde “6 x 9 uptime” (99.9999%) een zeer verstandige zet voor dit soort bedrijfskritische applicaties”, aldus Hein Kiemeney, Sales Director i³ groep.

Lees ook
Zijn CO2-opslagcertificaten een model voor duurzamere datacenters?

Zijn CO2-opslagcertificaten een model voor duurzamere datacenters?

De bouwsector staat aan de vooravond van een transformatie met de introductie van Construction Stored Carbon Credits door de Climate Cleanup Foundation. Deze innovatie, gericht op het verminderen van de CO2-uitstoot door het gebruik van biobased materialen zoals hout, hennep, en stro in de bouw, biedt een veelbelovende aanpak om de milieu-impact v1

3D-geprint datacenter in Heidelberg afgerond

3D-geprint datacenter in Heidelberg afgerond

In Heidelberg, Duitsland, is de bouw van een 3D-geprint gebouw, bestemd als datacenter, voltooid. DatacenterWorks schreef er al eerder over. De vastgoedontwikkelaar en -investeerder Kraus Group heeft de sleutels van de faciliteit, genaamd Wavehouse Campbell Heidelberg, overgedragen aan de lokale cloud- en datacenter provider Heidelberg iT Manageme1

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

DC2HEAT-project wil AI toepassen voor hergebruik restwarmte

Het DC2HEAT-project gaat op zoek naar een klimaatvriendelijke benutting van restwarmte uit datacenters. Het project vindt plaats in Frankfurt.