Digital Realty gaat samenwerking met AWS aan voor directe verbindingen

Na de introductie van AWS Direct Connect vanuit het Londense Sovereign House datacenter, biedt Digital Realty de dienst nu ook aan vanuit Atlanta. De ATL1 en ATL2 datacenters zullen daarmee eveneens directe privéverbindingen bieden met Amazon Web Services.

Digital-realty-trust-inc-logo-300x147 AWS Direct Connect is een aanvulling op Service Exchange, de on-demand connectiviteitsdienst van Digital Realty.

“De beschikbaarheid van AWS Direct Connect in de datacenter van Digital Realty in Atlanta is een duidelijke verbetering voor de technische infrastructuur in deze belangrijke regio”, zegt Dan Thompson, senior analyst bij 451 Research. “Het is een belangrijke regio waar nieuwe marktleiders op het gebied van technologie sterk in opkomst zijn.

“Digital Realty zet zo zijn strategie rond cloud-enabled interconnectie door die het bedrijf heeft ingezet met de introductie van Service Exchange vorig jaar. Ze bieden meerwaarde voor wereldwijd opererende bedrijven die hun eigen cloudinitiatieven willen uitbouwen.”

Volgens Chris Sharp, Chief Technology Officer bij Digital Realty, borduurt het bedrijf voort op de snelle ontwikkelingen rond de oplevering van nieuwe clouddiensten in een regio die sterk in opkomst is. “We zijn zeer tevreden over onze samenwerking met AWS bij het aanbieden van deze cruciale dienst in een ongelooflijk innovatieve markt. We zien ernaar uit om deze samenwerking voort te zetten bij het opzetten van nieuwe directe verbindingen wereldwijd.”

Meer over
Lees ook
Unica Fastcom en First-Case tekenen samenwerkingscontract

Unica Fastcom en First-Case tekenen samenwerkingscontract

Unica Fastcom en First-Case gaan een samenwerking aan. De bedrijven bundelen hun krachten op het gebied van de bouw en inrichting van datacenters. Volgens Paul Ike, Managing Director van Unica Fastcom, is het kersverse partnership met First-Case een logisch gevolg van de strategie van Unica Fastcom. “Door samen te werken met gespecialiseerde partn1

Mafi Mushkila en Optimum Power Services gaan samen testoplossing voor datacenters leveren

Mafi Mushkila en Optimum Power Services gaan samen testoplossing voor datacenters leveren

Leverancier van datacenterdiensten Mafi Mushkila gaat een strategisch partnership aan met verhuurder van datacenterapparatuur Optimum Power Services (OPS). De bedrijven gaan samen een testoplossing voor datacenters op de markt zetten. Mafi Mushkila levert monitoringtools en warmtebelasting- en serveremulatoren. Het bedrijf is wereldwijd actief en1

OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control bundelen krachten

OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control bundelen krachten

OEC Power Solutions, Busbar Systems Benelux en forTop automation & energy control gaan een samenwerking aan. De partijen willen nauw samenwerken en hierdoor zowel effectiever als gerichter oplossingen kunnen leveren op het gebied van stroomdistributie. Door de krachten te bundelen bieden de partijen klanten één aanspreekpunt voor alle onderdel1