Delta lanceert gratis oplossing voor monitoren kritieke infrastructuur

Delta Power Solutions lanceert InfraSuite Device Master, een oplossing die het mogelijk maakt kritieke datacenterapparatuur zoals koelsystemen en Uninterruptible Power Supply systemen (UPS-systemen) in real-time te monitoren. InfraSuite Device Master is gratis beschikbaar.

InfraSuite Device Master verzamelt statusmeldingen, logbestanden en historische data van kritieke infrastructuur in datacenters in een centraal dashboard. Indien problemen optreden kunnen gebruikers hiervan via e-mail, een tekstbericht of een audiobericht op de hoogte worden gesteld. Het is ook mogelijk infrastructuur in meerdere datacenters via de oplossing te monitoren.

De nieuwe software is gratis beschikbaar en maakt het mogelijk maximaal vijf apparaten te beheren. InfraSuite Device Master is een kleiner broertje van Delta’s InfraSuite Manager, wat een volledige Data Center Infrastructure Management (DCIM) oplossing is. Delta geeft aan dat gebruikers van InfraSuite Device Master eenvoudig kunnen migreren naar InfraSuite Manager.

Delta-InfraSuite-Device-Master

InfraSuite Device Master van Delta Power Solutions (bron: Delta)

Dossiers
Meer over
Lees ook
Succesvolle DCIM-implementaties vergen een gedegen voorbereiding

Succesvolle DCIM-implementaties vergen een gedegen voorbereiding

Datacenter Infrastructure Management wordt vaak gepresenteerd als de heilige graal die alle problemen oplost. Wie onbezonnen aan een implementatie van DCIM begint, krijgt er echter een probleem bij, namelijk een tool die zorgt voor een enorme beheerlast en de problemen alleen maar groter maakt in plaats van kleiner. Het advies van DCIM-specialist1