Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties.
 

 


Delta-hph gen.2 20-40kva_Main-500px

Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voe dingen uit de Ultron HPH-serie. De HPH-serie biedt een hoge AC-AC-efficiëntie van meer dan 96% met een ECO-modus tot 99%. Dat resulteert volgens Delta in duidelijke besparingen op de energiekosten.

Het slanke ontwerp biedt daarbij een extra compacte voetafdruk (40 kW / 0,15 m2) voor extra ruimtebesparing. Het 5 inch kleurentouchscreen maakt lokaal UPS-beheer mogelijk om de status van het systeem in een oogopslag te controleren. De Ultron HPH-serie is bedoeld voor kleine en middelgrote datacenters.Snellere ROI

De Ultron HPH-serie biedt een zeer efficiënte UPS, stelt Delta vast, met een efficiency van meer dan 96%. Het helpt het energieverbruik en de bedrijfskosten te verlagen, zodat gebruikers kunnen voldoen aan de almaar strenger wordende eisen op het gebied van duurzaamheid, zonder afbreuk te doen aan de beschikbaarheid. Bovendien biedt de HPH-serie een grotere keuze aan batterijconfiguraties (30 tot 46 stuks) om de installatiekosten van de batterij te optimaliseren.
 
Delta belooft voor deze UPS-serie een eenheidsoutputfactor bij 40 graden, terwijl het volgens het bedrijf de kleinste voetafdruk in zijn klasse biedt. De UPS is ingebouwd in een enkele kast.
 

Beheersbaarheid en flexibiliteit

De Ultron HPH-serie wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk 5"-kleurenaanraakscherm dat eenvoudig lokaal UPS-beheer mogelijk maakt. Bovendien biedt het een ingebouwde 15A-oplader voor een lange backup-oplossing zonder extra kosten. Het biedt ook een waarschuwing voor het vervangen van belangrijke componenten, zodat gebruikers herinnerd worden aan de vervaldatums van onderdelen. Voor klanten die de UPS in ruigere omgevingen installeren, biedt de HPH-serie ook een optionele IP42-kit.
 
De Ultron HPH Gen 1-serie heeft sinds de release in 2013 wereldwijd meerdere industriële prijzen gewonnen. De Gen 2-serie volgt dezelfde ontwerpbenadering door een verder verbeterde energie-efficiëntie, betrouwbare bescherming en kosteneffectieve stroom te combineren met een compacte voetafdruk en hoge prestaties.
Meer over
Lees ook
Eaton introduceert nieuwe generatie 93E UPS

Eaton introduceert nieuwe generatie 93E UPS

Powermanagementbedrijf Eaton kondigt de introductie aan van de tweede generatie van de 93E UPS (Uninterruptible Power Supplies). De Eaton 93E UPS biedt hogere beschikbaarheid, meer energie-efficiëntie en een compacte footprint voor geavanceerde stroombeveiliging in kleine en middelgrote datacenters en andere toepassingen tegen lagere exploitatieko1

Schneider Electric breidt UPS-productlijn uit

Schneider Electric breidt UPS-productlijn uit

Schneider Electric heeft de Galaxy VS geïntroduceerd. Deze zeer efficiënte, modulaire, driefase Uninterruptible Power Supply (UPS) met capaciteiten van 10-100 kW is eenvoudig te installeren. De UPS is ontwikkeld om aan de kritieke vermogensvereisten in IT-, commerciële of industriële omgevingen te voldoen. Met zijn compacte en flexibele design kom1

Slim systeem vergroot betrouwbaarheid van UPS-systemen BIT

Slim systeem vergroot betrouwbaarheid van UPS-systemen BIT

Het Battery Analysis & Care System (BACS) helpt managed hosting-, outsourcing- en colocatiespecialist BIT de betrouwbaarheid van zijn UPS-systemen te waarborgen. Het systeem reguleert de spanning op de verschillende accu’s die aan de UPS-systemen zijn gekoppeld en verlengt hierdoor de levensduur van de batterijen. Daarnaast geeft het systeem i1