Schneider Electric breidt UPS-productlijn uit

Galaxy VS

Schneider Electric heeft de Galaxy VS geïntroduceerd. Deze zeer efficiënte, modulaire, driefase Uninterruptible Power Supply (UPS) met capaciteiten van 10-100 kW is eenvoudig te installeren. De UPS is ontwikkeld om aan de kritieke vermogensvereisten in IT-, commerciële of industriële omgevingen te voldoen.

Met zijn compacte en flexibele design komt de Galaxy VS tegemoet aan de unieke vereisten van edge computing en kleine datacenters waar ruimte en toegankelijkheid beperkt zijn. Met tot wel 99% efficiëntie en optionele lithium-ion batterijen, die de batterijduur verdubbelen, heeft de Galaxy VS een ongeëvenaarde Total Costs of Ownership (TCO) in de markt.

"Met deze indrukwekkende TCO en beschikbaarheid is de Galaxy VS een nieuw technisch superieur ontwerp met de gerenommeerde betrouwbaarheid van Schneider Electric, dat talloze moderniseringsuitdagingen van klanten oplost", aldus Christopher Thompson, Vice President van 3 Phase Line of Business, Schneider Electric. "Onze nieuwste UPS biedt de juiste balans voor edge- en cloudklanten, die innovatieve oplossingen zoeken die eenvoudig in hun hybride ecosysteem ingezet kunnen worden. Dankzij het compacte, modulaire ontwerp kan de Galaxy VS sneller en in kleinere ruimtes worden toegepast dan traditionele UPS-systemen, waardoor gebruikers tijd en geld besparen."

De innovatieve en robuuste Galaxy VS is EcoStruxure Ready. Wat inhoudt dat beheerders en technisch personeel de status van de Galaxy VS overal en op elk moment op afstand kunnen monitoren met de EcoStruxure IT smartphone-app.

De voordelen van de Galaxy VS zijn onder meer:

  • Kostenbesparingen: tot wel 99% efficiëntie bij gebruik in de gepatenteerde ECOnversion modus van Schneider en tot wel 97% efficiëntie in dubbele conversiemodus.
  • Ruimtebesparing: het compacte ontwerp biedt een hoge dichtheid, extra geschikt voor krappe ruimtes doordat alle bedieningselementen aan de voorzijde zijn geplaatst voor eenvoudige, snelle aansluiting en gemakkelijk onderhoud.
  • Langere duur van energieopslag: optionele lithium-ion accu technologie laadt snel op, beschermt de belasting zelfs bij herhaalde stroomstoringen en zorgt voor een langere levensduur dan traditionele batterij-oplossingen.
  • Verhoogde uptime en vereenvoudigd onderhoud: kritieke systeemcomponenten zijn gebouwd als modules met interne redundantie. Dit biedt extra interne zekerheid bij lage belastingniveaus en een kortere gemiddelde reparatietijd.
  • EcoStruxure Ready: maakt het beheer eenvoudig met wereldwijde zichtbaarheid van de prestaties en status van de apparatuur, ondersteund door een 24x7 expert-servicebureau.
  • Green Premium gecertificeerd: ontworpen voor duurzame bedrijfsvoering
Dossiers
Meer over
Lees ook
Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert het SmartZone™ Uninterruptible Power Supply (UPS)-portfolio in de EMEA-regio. Dat is zowel een eenvoudig te installeren en te gebruiken, als een betrouwbare en efficiënte oplossing om kritieke IT-apparatuur van noodstroom te voorzien, geïntegreerd met de SmartZone DCIM-software.

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties. Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voedingen uit de Ultron HPH-serie.

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Door hardware, software en services te combineren via een ‘as-a-service’-aanbod, bieden IT-distributeurs aan IT-partners de mogelijkheid om met nieuwe servicemogelijkheden voorspelbare, terugkerende inkomsten te genereren.