Delta introduceert met Ultron HPH Gen. 2 nieuwe 20-40kVA UPS

De nieuwe UPS van Delta biedt betrouwbare bescherming, kosteneffectief vermogen met een compact formaat en hoogwaardige prestaties.
 

 


Delta-hph gen.2 20-40kva_Main-500px

Delta, een aanbieder van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer in datacenters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van zijn UPS-voe dingen uit de Ultron HPH-serie. De HPH-serie biedt een hoge AC-AC-efficiëntie van meer dan 96% met een ECO-modus tot 99%. Dat resulteert volgens Delta in duidelijke besparingen op de energiekosten.

Het slanke ontwerp biedt daarbij een extra compacte voetafdruk (40 kW / 0,15 m2) voor extra ruimtebesparing. Het 5 inch kleurentouchscreen maakt lokaal UPS-beheer mogelijk om de status van het systeem in een oogopslag te controleren. De Ultron HPH-serie is bedoeld voor kleine en middelgrote datacenters.Snellere ROI

De Ultron HPH-serie biedt een zeer efficiënte UPS, stelt Delta vast, met een efficiency van meer dan 96%. Het helpt het energieverbruik en de bedrijfskosten te verlagen, zodat gebruikers kunnen voldoen aan de almaar strenger wordende eisen op het gebied van duurzaamheid, zonder afbreuk te doen aan de beschikbaarheid. Bovendien biedt de HPH-serie een grotere keuze aan batterijconfiguraties (30 tot 46 stuks) om de installatiekosten van de batterij te optimaliseren.
 
Delta belooft voor deze UPS-serie een eenheidsoutputfactor bij 40 graden, terwijl het volgens het bedrijf de kleinste voetafdruk in zijn klasse biedt. De UPS is ingebouwd in een enkele kast.
 

Beheersbaarheid en flexibiliteit

De Ultron HPH-serie wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk 5"-kleurenaanraakscherm dat eenvoudig lokaal UPS-beheer mogelijk maakt. Bovendien biedt het een ingebouwde 15A-oplader voor een lange backup-oplossing zonder extra kosten. Het biedt ook een waarschuwing voor het vervangen van belangrijke componenten, zodat gebruikers herinnerd worden aan de vervaldatums van onderdelen. Voor klanten die de UPS in ruigere omgevingen installeren, biedt de HPH-serie ook een optionele IP42-kit.
 
De Ultron HPH Gen 1-serie heeft sinds de release in 2013 wereldwijd meerdere industriële prijzen gewonnen. De Gen 2-serie volgt dezelfde ontwerpbenadering door een verder verbeterde energie-efficiëntie, betrouwbare bescherming en kosteneffectieve stroom te combineren met een compacte voetafdruk en hoge prestaties.
Lees ook
Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert SmartZone intelligente UPS-oplossing

Panduit introduceert het SmartZone™ Uninterruptible Power Supply (UPS)-portfolio in de EMEA-regio. Dat is zowel een eenvoudig te installeren en te gebruiken, als een betrouwbare en efficiënte oplossing om kritieke IT-apparatuur van noodstroom te voorzien, geïntegreerd met de SmartZone DCIM-software.

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Schneider Electric lanceert met IT-distributeurs Managed Power as a Service

Door hardware, software en services te combineren via een ‘as-a-service’-aanbod, bieden IT-distributeurs aan IT-partners de mogelijkheid om met nieuwe servicemogelijkheden voorspelbare, terugkerende inkomsten te genereren.

Zorgen over risico’s staan efficiëntere ups in de weg

Zorgen over risico’s staan efficiëntere ups in de weg

Uptime Institute heeft op basis van interviews met datacenterspecialisten de belangrijkste trends in kaart gebracht die de adoptie van UPS-systemen de komende jaren gaan bepalen. Efficiency en duurzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Mits de zorgen over de risico’s die nieuwe technologie met zich meebrengen overwinnen kunnen worden