David van den Berg benoemd tot Senior Director Sales en Marketing bij Digital Realty

Foto-David-van-den-Berg-1

David van den Berg treedt toe als Senior Director Sales en Marketing bij Digital Realty, waarbij hij Enrico de Boer opvolgt. De Boer heeft vanaf 1 april de rol van EMEA Client Executive op zich genomen. Met zijn uitgebreide ervaring in de sector richt Van den Berg zich op het stimuleren van verkoop- en marketingactiviteiten om de groei van Digital Realty verder te bevorderen. Met zijn strategische visie en deskundigheid streeft Van den Berg ernaar de positie van Digital Realty op de markt te versterken. 

Van den Berg heeft 30 jaar ervaring in de telecom- en IT-sector. Hij heeft verschillende leidinggevende verkoopfuncties vervuld bij bedrijven als Verizon, Avaya, Poly en Hewlett Packard Enterprise (HPE). In zijn vorige functie bij HPE was hij de strategisch verkoopdirecteur voor Noord EMEA.

“We zijn verheugd om David te verwelkomen in ons team. Zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van IT en netwerkoplossingen binnen de Nederlandse en Noord-Europese zakelijke markt zijn van grote waarde voor de verdere ontwikkeling van ons wereldwijde partnernetwerk en klantenbestand”, aldus Vincent in ‘t Veld, Managing Director bij Digital Realty. 

"Toen ik werd benaderd voor deze positie bij Digital Realty, hoefde ik niet lang na te denken. Voor mij was het duidelijk dat, gezien de (inter)nationale prestaties van het bedrijf, dit de ideale volgende stap voor mij was. Het is een fascinerende tijd waarin bedrijven, instellingen en overheden nadenken over hybride cloud modellen, en welke rol de nabijheid en de veiligheid van data speelt. Digital Realty staat met meer dan 300 super geavanceerde groene data centers in het hart van deze ontwikkelingen. Mijn focus ligt op de strategische groei in de regio, met als prioriteit het verder ontwikkelen van de leiderschapspositie van Digital Realty", aldus Van den Berg. 

Phil Barnett, SVP Sales, EMEA voegt toe: "Ik ben enthousiast dat David zich bij ons salesteam toevoegt. Zijn ervaring in de industrie en als leider zullen bijdragen aan ons voortdurende succes nu onze leidende positie op de snelgroeiende markt van AI, data, connectiviteit en beveiliging wordt uitgebreid."

Meer over
Lees ook
Euralarm benoemt Carlos Perez tot nieuwe technisch manager voor brand- en blusmiddelen

Euralarm benoemt Carlos Perez tot nieuwe technisch manager voor brand- en blusmiddelen

Euralarm, de Europese vereniging voor brand- en beveiligingsindustrie, is verheugd om de benoeming van Carlos Perez als nieuwe technisch manager voor de secties Brand en Blusmiddelen bekend te maken. Perez volgt Michael Scharnowsky op, die met pensioen gaat.

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers nieuwe CEO van Penta Infra

Bob Sprengers gaat aan de slag als CEO van Penta Infra, zo kondigen Europese core en edge colocatie provider Penta Infra en hoofdinvesteerder Photon Capital vandaag aan. Sprengers is een zeer ervaren ICT-leider met een indrukwekkende internationale staat van dienst op het gebied van bedrijfs-, volume- en margegroei. Hij neemt de functie over van A1

KEVLINX stelt Eric Boonstra aan als CEO om groei van Europese datacenters te stimuleren

KEVLINX stelt Eric Boonstra aan als CEO om groei van Europese datacenters te stimuleren

KEVLINX, een nieuwe pan-Europese datacenteroperator, heeft Eric Boonstra, een veteraan in de sector, benoemd tot CEO. Dit volgt op een recente investering van Macquarie Capital, samen met PMV en het EPICo² fonds. Momenteel bouwt het bedrijf in Brussel, aan een datacenter van 32 MW dat zich met name richt op AI-toepassingen. Het ontwerp van deze fa1