Chatsworth Products introduceert 60 C13 Monitored eConnect PDU’s

chatsworth-products-60-c13-monitored-econnect-pdus

Chatsworth Products introduceert configuraties met 60 C13 aansluitingen op een aantal modellen van zijn reeks eConnect power distribution units. Het gaat om 3-fase modellen die vermogens tot 22 kW ondersteunen.

Dit meldt Business Critical Infrastructures. “Naarmate de vraag naar IT-capaciteit groeit zetten meer bedrijven 48U en hogere serverkasten in om per vierkante meter meer apparatuur te ondersteunen. De lancering van 60 C13 Monitored eConnect PDU’s stelt datacenterbeheerders in staat hun investering in hoge kasten te optimaliseren, terwijl zij kunnen blijven profiteren van de functionaliteiten van het intelligente eConnect platform”, zegt Ashish Moondra, Senior Product Manager for Power, Electronics and Software bij Chatsworth Products.

Andere features van de eConnect PDU’s zijn:

  • Secure Array IP consolidatie - stelt gebruikers in staat tot 32 PDU’s op één IP-adres onder te brengen via standaard Ethernet kabels. Dit verkort de installatietijd en -kosten.
  • Click Secure technologie - een technologie waarmee apparatuur veilig wordt bevestigd aan de PDU. Dit zonder dat extra stroomkabels hoeven worden aangesloten, terwijl de stroomvoorziening wordt bewaakt en zonder extra kosten voor accessoires.
  • Goedgekeurd voor hoge temperaturen - goedgekeurd voor temperaturen tot 65°C.
  • Voorgeïnstalleerd in serverkasten - de eConnect PDU’s zijn voorgeïnstalleerd in serverkasten van Chatsworth Products, wat installatietijd bespaart.
Dossiers
Meer over
Lees ook
RiMatrix Next Generation: het toekomstplatform voor alle IT-scenario’s

RiMatrix Next Generation: het toekomstplatform voor alle IT-scenario’s

Met het IT-infrastructuurplatform RiMatrix Next Generation (NG) heeft Rittal een nieuw modulair systeem ontwikkeld voor een flexibele, veilige en snelle opbouw van computerruimten. Op basis van een open platformarchitectuur zijn wereldwijd investering zekere, individuele oplossingen te realiseren voor alle toekomstige IT-scenario's.

Rittal presenteert nieuwe generatie PDU's

Rittal presenteert nieuwe generatie PDU's

Het energieverbruik vormt een belangrijke factor voor een economische werking van de IT. Maximale transparantie bij het verbruik is essentieel. Hiervoor heeft Rittal zijn nieuwe PDUproductfamilie (Power Distribution Unit) uitgerust met uitgebreide meetfuncties voor een gedetailleerde energieanalyse.

Veilig vormgeven van digitale transformatie

Veilig vormgeven van digitale transformatie

Herken en minimaliseer de uitvalsrisico’s van een IT-infrastructuur Om economische redenen is het voor veel middelgrote bedrijven moeilijk de eigen IT-experts alleen in te zetten voor de monitoring van IT-systemen. De oplossing? Een slim monitoring-softwareprogramma dat de grotendeels geautomatiseerde infrastructuur rondom de computerruimte bewaak1