Carrie Goetz verkozen tot ‘BICSI ICT 2022 Vrouw van het Jaar’

Carrie Goetz

Carrie Goetz, CTO van StrategITcom en auteur van onder andere het boek ‘Jumpstart Your Career in Data Centers’ is gekozen tot BICSI ICT's 2022 Woman of The Year. Met deze award erkent BICSI - een kennispartner van DatacenterWorks - vrouwen die zich bijzonder hebben ingespannen voor de datacenterindustrie. De toekenning werd bekendgemaakt op de ook door Nederlandse RCDD’s goed bezochte BICSI Winter Conference & Exhibition 2023 in Tampa, Florida.

De toekenning heeft onder andere betrekking op haar activiteiten als internationaal spreker en  auteur op het gebied van datacenters. Ze heeft meer dan 250 publicaties in 69 landen op haar naam staan. Ze heeft 40 jaar ervaring met het ontwerpen, beheren en auditen van datacenters, IT-afdelingen en intelligente gebouwen. Ze is daarnaast actief op het gebied van STEM-onderwijs.

Goetz is bepaald geen onbekende verschijning in de internationale datacenterwereld. Ze is onder meer onderscheiden als een van de 25 meest invloedrijke vrouwen in technologie van Mission Critical Magazine 2022, 30 meest invloedrijke zakelijke leiders van CIO Look, 10 meest invloedrijke vrouwen in technologie van Analytics Insight, en een finalist voor de Network Computing Inspiration Award in 2020, de CompTIA Women in Leadership Spotlight Award 2020 en de Infrastructure Masons IM100.

StrategITcom heeft onder andere het concept van CTOaaS ontwikkeld. Dit is een dienst waarbij bedrijven voor korte of langere tijd externe expertise op het gebied van digitale technologie in huis kunnen halen. Hierbij kijkt deze externe CTO met name naar een betere vertaling van ICT-technische eisen en wensen naar een inkoopprocedure die niet enkele op de laagste prijs is gericht, maar vooral op het goed kunnen faciliteren van de technische infrastructuur die de inkopende organisatie nodig heeft om zijn doelstellingen te realiseren.

Meer over
Lees ook
Eljes Infrastructurele Projecten benoemd tot Panduit Gold Partner

Eljes Infrastructurele Projecten benoemd tot Panduit Gold Partner

Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren, heeft Eljes Infrastructurele Projecten BV benoemd tot Gold Partner binnen het wereldwijde Panduit ONESM-programma. Voor beide bedrijven is deze partnerstatus de logische voortzetting en versterking van een langetermijnsamenwerking, om met complete oplossingen voor datacenters en bed1