<


Eljes Infrastructurele Projecten benoemd tot Panduit Gold Partner

Eljes Infrastructurele Projecten benoemd tot Panduit Gold Partner

Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren, heeft Eljes Infrastructurele Projecten BV benoemd tot Gold Partner binnen het wereldwijde Panduit ONESM-programma. Voor beide bedrijven is deze partnerstatus de logische voortzetting en versterking van een langetermijnsamenwerking, om met complete oplossingen voor datacenters en bedrijfsnetwerken in te spelen op de behoeften van klanten. Datacenters en glasvezelnetwerken

Eljes is gespecialiseerd in het leveren en installeren van infrastructuuroplossingen voor datacenters en het engineeren, aanleggen, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken. “Wij leveren veel infrastructuren voor de whitespaces in hyperscale datacenters en werken daarbij al een aantal jaren intensief samen met Panduit”, zegt Operationeel Manager Stephan Broekhuis. “Panduit onderscheidt zich van andere infrastructuurleveranciers door hun betrokkenheid om vanaf de ontwerpfase samen de beste oplossing voor onze klant te creëren en daarna het project gezamenlijk te realiseren. Verder hebben zij complete hoge kwaliteit oplossingen voor zowel datacenters als glasvezelnetwerken, waardoor onze bedrijven elkaar uitstekend aanvullen.”

Businessgroei door kennis en kwaliteit

“Eljes Infrastructurele Projecten is al sinds 2018 voor ons een waardetoevoegende partner, waarmee wij een succesvolle businessgroei hebben gerealiseerd door elkaars kennis en kwaliteiten te combineren”, vertelt Robert Dogan, Account Executive Datacenter - Colocation & Cloud bij Panduit. “Ze realiseren veel projecten voor de grote datacenterproviders in Nederland. De benoeming tot Gold Partner binnen het Panduit ONESM-programma is voor beide bedrijven de kers op de taart voor het continueren van onze verdere businessontwikkeling.”
 
Foto van links naar rechts: Stephan Broekhuis Operationeel Manager Eljes, Hendri Heiwegen projectleider Eljes en Robert Dogan Account Executive Datacenter - Colocation & Cloud bij Panduit

 

Meer over
Lees ook
Amerikaans datacenter haalt elektriciteit rechtstreeks uit kerncentrale

Amerikaans datacenter haalt elektriciteit rechtstreeks uit kerncentrale

Datacenterbedrijven over de hele wereld zijn op zoek naar energiebronnen die hen voorzien van goedkope en zo schoon mogelijke elektriciteit. Sommige partijen komen dan uit bij waterstof. Andere ondernemingen kijken naar kernenergie. Een voorbeeld hiervan is Cumulus Data.

IT-bedrijf geeft garantie voor energieverbruik van storagesystemen in datacenter

IT-bedrijf geeft garantie voor energieverbruik van storagesystemen in datacenter

Datacenters zien zich al jaren geconfronteerd met veel publicitaire tegenwind. Het zouden energieslurpers zijn en het milieu te zwaar belasten. Wat hierbij nog wel eens vergeten wordt, is dat met name ook de IT-systemen die in het datacenter staan opgesteld verantwoordelijk zijn voor een groot deel van het energieverbruik.

ECL lanceert off-grid datacenter op basis van groene waterstof

ECL lanceert off-grid datacenter op basis van groene waterstof

ECL heeft een modulair, off-grid datacenter geïntroduceerd dat draait op groene waterstof. De startup levert deze datacenters vanaf het tweede kwartaal in blokken van 1 MW met een uptime-garantie van 99,9999 procent.