AEG Power Solutions upgradet UPS Protect A

AEG Power Solutions heeft de verbeterde versie van zijn Protect A-serie line-interactive uninterruptible power supply (UPS) aangekondigd. De Protect A is een UPS die is ontworpen om onherstelbare schade aan gegevens en systemen van gebruikers te voorkomen en aanzienlijk financieel verlies als gevolg van overspanning of stroompieken, die normaal deel uitmaken van een willekeurig elektriciteitsnet, te elimineren. Dankzij de eenvoudige installatie en het compacte design garandeert de Protect A bescherming tegen stroomuitval en levert het voor een aantal minuten aan power als de stroom uit is gevallen.

Het nieuwe model van AEG Power Solutions, de betrouwbare Protect A line-interactive UPS, biedt nu een hogere vermogensdichtheid met een uitgangsvermogen tot 1,6 kVA en past in een nog meer compacte behuizing dan zijn voorganger.

Deze nieuwe generatie UPS is ontworpen om een ​​geoptimaliseerde en economische bescherming van de stroomvoeding te bieden, voornamelijk voor desktop-IT-systemen, terwijl nieuwe functies worden geïntroduceerd om de gebruikerservaring te verbeteren. Een van de belangrijkste nieuwe functies voor de gebruikers is de snellaadbare USB-poort op het voorpaneel die geschikt is voor standaard elektronische oplaadbehoeften.

Naast het hogere vermogen kan de Protect A nu een hogere laadstroom leveren die een 4h-laadtijd van 90% mogelijk maakt (bij nominaal ingangsspanning), waardoor de eerste oplaadtijd met 50% wordt verlaagd en de beschikbaarheid van de UPS toeneemt. De Protect A biedt ook voordelen van een APFC-functie (Active Power Factor Correction) die tot een beter energieverbruik leidt. Hierdoor is een lagere capaciteit van de UPS nodig om de apparatuur te beschermen.

De upgrade bevat ook een informatief paneel met een LCD-display dat wordt ondersteund door intuïtieve, pictogramgestuurde software die in een oogopslag de belangrijkste parameters over de status van de UPS weergeeft.

De Protect A maakt deel uit van het intelligente en energie-efficiënte 1-fase UPS-assortiment van AEG Power Solutions voor kleine kantoor- en thuiskantoortoepassingen.

“Dankzij deze laatste verbeteringen hebben we de specificaties en functies van de Protect A verder ontwikkeld, terwijl we de gebruikersinterface hebben verbeterd en een zeer compacte eenheid hebben behouden”, zegt Mirna Smrekar, Product Manager bij AEG Power Solutions. “In dit tijdperk van gegevensgericht leven biedt onze nieuwe versie van de Protect A-modellen betrouwbaarheid en een verhoogde beschikbaarheid van stroom voor al onze klanten wereldwijd, zodat al hun gegevens altijd worden beschermd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.