AEG Power Solutions lanceert transformatorloos UPS-systeem Protect Plus S500

De Protect Plus S500 van AEG Power Solutions

AEG Power Solutions lanceert de Protect Plus S500, een transformatorloos UPS-systeem. De UPS heeft een compacte voetafdruk en maakt flexibele configuraties mogelijk. Dankzij een laag energieverbruik en eenvoudig uitvoerbaar onderhoud dringt AEG met deze UPS de total cost of ownership (TCO) terug ten opzichte van andere modellen.

De Protect Plus S500 is geschikt om missiekritieke toepassingen met een vermogen van 400 VA tot 4 MVA te beschermen tegen stroomuitval. Het gaat om een dubbele conversie UPS (VFI SS 111). De UPS heeft een laag energieverbruik, wat onder andere wordt gerealiseerd door een energie-efficiëntie van 95,5% en de productie van minder restwarmte.

Verwijderbare interne modules

Om onderhoudwerkzaamheden te vereenvoudigen is de Protect Plus S500 voorzien van verwijderbare interne modules. Deze modules maken het mogelijk onderhoud sneller uit te voeren, waardoor onderhoudskosten worden verminderd. De systemen kunnen zowel parallel geschakeld als in een redundante opstellingen worden geplaatst. Het CAN-bus gebaseerde gedistribueerde beheersysteem zorgt voor een goede verdeling van de belasting en maakt het mogelijk het systeem uit te breiden tot maximaal 6 units. Het is mogelijk units parallel te schakelen, zonder de werking van de UPS te onderbreken.

De Protect Plus S500 is per direct beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.