Siemon introduceert merknaam LightHouse voor glasvezelbekabeling

Leverancier van netwerkinfrastructuuroplossingen Siemon introduceert het nieuwe merk LightHouse, een assortiment glasvezelbekabelingsoplossingen voor datacenters, LAN's en intelligente gebouwen. Onder de naam LightHouse wordt het assortiment van Siemon aan end-to-end glasvezelkabel- en connectiviteitssystemen uitgebreid met een reeks nieuwe productinnovaties.

LightHouse biedt een multimode en singlemode glasvezelkabelaanbod, inclusief configureerbare end-to-end plug-and-play-systemen met MTP-, LC- en SC-connectiviteit. Ook kunnen klanten bij LightHouse terecht voor een glasvezeljumper- en pigtailassortiment, inclusief de LC BladePatch-jumper van Siemon met push-pull clip die is gericht op high-density toepassingen.

In het LightHouse-assortiment zijn daarnaast de meest recente glasvezelproducten van Siemon opgenomen. Denk hierbij aan het ultra-high-density plug-and-play-glasvezelsysteem LightStack, dat 40/100Gb/s-applicaties ondersteunt en voorziet in kabelbeheer. Het assortiment van LightHouse bevat ter plekke afgemonteerde connectoren en biedt mogelijkheden voor eenvoudiger glasvezelbeheer, versterkt glasvezel, snel splitsen en glasvezeloplossingen voor POL/PON.

Meer over
Lees ook
Verlenging levensduur heeft grote impact op milieu-impact van netwerkbekabeling

Verlenging levensduur heeft grote impact op milieu-impact van netwerkbekabeling

Een belangrijke manier om de impact op het milieu van een bekabelingsinfrastructuur te verminderen, is door de toegepaste producten - kabels, connectoren en dergelijke - langer te gebruiken. Misschien zelfs langer dan in eerste instantie was verwacht. Maar hoe doe je dat? Simone Vieira, Director Systems Engineering Europe Building & Data Center C1

Cable management-specialist Patchmanager overgenomen

Cable management-specialist Patchmanager overgenomen

Patchmanager is overgenomen door Main Capital. De financier verwerft de meerderheid in Patchmanager. De Amsterdamse firma levert software voor het beheren van de fysieke infrastructuur in datacenters.

Defem Wire Cable Tray System van Mulder-Hardenberg

Defem Wire Cable Tray System van Mulder-Hardenberg

Als het gaat om het geleiden en beschermen van kabels, flexibele leidingen en slangen, staat Defem bekend als het sterkste systeem op de markt. De uitzonderlijke kwaliteit en het robuuste ontwerp maken het dé keuze voor kabelmanagement in datacenters en serverruimtes.