Siemon introduceert merknaam LightHouse voor glasvezelbekabeling

Leverancier van netwerkinfrastructuuroplossingen Siemon introduceert het nieuwe merk LightHouse, een assortiment glasvezelbekabelingsoplossingen voor datacenters, LAN's en intelligente gebouwen. Onder de naam LightHouse wordt het assortiment van Siemon aan end-to-end glasvezelkabel- en connectiviteitssystemen uitgebreid met een reeks nieuwe productinnovaties.

LightHouse biedt een multimode en singlemode glasvezelkabelaanbod, inclusief configureerbare end-to-end plug-and-play-systemen met MTP-, LC- en SC-connectiviteit. Ook kunnen klanten bij LightHouse terecht voor een glasvezeljumper- en pigtailassortiment, inclusief de LC BladePatch-jumper van Siemon met push-pull clip die is gericht op high-density toepassingen.

In het LightHouse-assortiment zijn daarnaast de meest recente glasvezelproducten van Siemon opgenomen. Denk hierbij aan het ultra-high-density plug-and-play-glasvezelsysteem LightStack, dat 40/100Gb/s-applicaties ondersteunt en voorziet in kabelbeheer. Het assortiment van LightHouse bevat ter plekke afgemonteerde connectoren en biedt mogelijkheden voor eenvoudiger glasvezelbeheer, versterkt glasvezel, snel splitsen en glasvezeloplossingen voor POL/PON.

Meer over
Lees ook
Ontdek ook het ultieme glasvezel kabelgoot systeem – YellowDuct

Ontdek ook het ultieme glasvezel kabelgoot systeem – YellowDuct

Vandaag de dag is de vraag naar betrouwbare en schaalbare glasvezelinfrastructuur van cruciaal belang. Om aan deze behoefte te voldoen, bieden wij YellowDuct®, het ultieme systeem dat speciaal is ontworpen om te voorzien in al jouw glasvezelkabelbeheerbehoeften.

Niemand ontwerpt bewust kabelspaghetti, toch blijft cable management in veel datacenters lastig

Niemand ontwerpt bewust kabelspaghetti, toch blijft cable management in veel datacenters lastig

Kabelbeheer was en is een uitdaging in veel datacenters. In dit artikel behandelt David Cuthbertson, een bekende cable management-specialist die al meermalen heeft bijgedragen aan bekabelingsstandaarden zoals de nieuwe TIA TR-60, het documenteren van bestaande koper- en glasvezelconnectiviteit, evenals enkele van de uitdagingen die men onderweg ka1

Netwerkarchitectuur heeft grote invloed op duurzaamheid

Netwerkarchitectuur heeft grote invloed op duurzaamheid

Hebben de keuzes die we in het datacenter maken ten aanzien van connectiviteit invloed op het energiegebruik van een netwerkinfrastructuur? Jazeker, zegt Simone Vieira, Director Systems Engineering Europe Building & Data Center Connectivity bij CommScope. We spraken haar onlangs tijdens een gebruikersbijeenkomst van het concern.